promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató titok derült ki a randi közben, ketten menekítették ki a gyanútlan lányt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megvan az az érzés, amikor egy szituáció szinte túl szép, hogy igaz legyen? Akkor szokott beütni a ménkű és minden elromlik. Itt is ez történt.

A mai világban egyre divatosabb a digitális detox fogalma. Ez az internetes jelenléttől való teljes elvonulást jelenti, amikor nem vagyunk jelen a közösségi médiában és a barátainkal, ismerőseinkel sem írásban tartjuk a kapcsolatot.

Azonban ez egy újkeletű jelenség, régebben elképzelhetetetlen volt, hogy valaki ne legyen aktív a Facebookon és kifejezetten érdeklődő, már már furcsálló pillantásokat kapott az, aki nem rendelkezett valamelyik oldalon profillal.

A közösségi médiában való kényszeres szereplést parodizálja ki a lenti kis poénvideó.

Remek társadalmi körkép ez, igazi görbe tükör annak, hogy mennyire függünk az online jelenléttől. A történet egyszerű: találkozik egy fiú és egy lány, akik szinte első perctől kezdve odavannak egymásért.

A randevú hevében készül is egy édes közös fotó, amin a lány szeretné betaggelni új párját, aki ekkor megdöbbentő kijelentéssel áll elő: nincs profilja, amit be lehetne jelölni. A lány összeomlik és lepereg előtte az élete:

ki ez az ember itt vele szemben?

Azonnal a barátnőihez fordul tanácsért és össze is ül a csajtanács: hatalmas nyomozás kezdődik a férfi után, akiről semmit nem sikerül kideríteni. Egyértelműsítik, hogy nincs más megoldás: el kell hagynia a titokzatos fantomot, hiszen akár az élete is veszélyben lehet. Egy versenyfutás kezdődik az idővel és itt kezd igazán vicces lenni a videó, hiszen csupa olyan dolgot figuráz ki, ami még a mai világban is kegyetlenül valós. Szóbakerülnek az ételfotók, a kommentek, a véleménynyilvánítás és elhangzik a kulcsmondat: lehet-e az valóságos, aki nem megjelölhető, aki nem az interneten éli az életét.

Itt tudjátok megnézni a teljes videót, érdemes végighallgatni, garantáltan vidám pillanatokat fog okozni, amellett, hogy a jelenség valóban szomorú:


Nektek mi a véleményetek? Tényleg furcsa az, ha valaki nem aktív felhasználó, vagy kifejezetten egyet tudtok vele érteni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás