promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Xbox Game Pass előnyei és legjobb játékai
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fedezd fel az Xbox Game Pass előnyeit és válogass a legjobb játékok közül, amelyeket korlátlan hozzáférés mellett élvezhetsz. Ehhez a felfedezéshez nyújtunk némi segítséget alábbi írásunkkal, amire akár térképként is tekinthetsz a Game Pass-lehetőségek dzsungelében!

Nulla elköteleződés, 100 százalék szabadság

Az Xbox One népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, ám a Microsoft még magasabbra tette a lécet a Game Pass szolgáltatás bevezetésével, aminek köszönhetően egyetlen havidíjért cserébe több száz játékot kínál, mégpedig korlátlanul! Vagyis az elérhető alternatívák PC-n, Xboxon, vagy streamelve Android, esetleg iOS eszközökön egyaránt élvezhetőek határok nélkül. A digitális játékok megvásárlása valójában nagyfokú elkötelezettséget követel, míg a fizikai példányok megőrzése, tárolása olykor problémás, kényelmetlen, és nem is feltétlenül praktikus. Úgyhogy ez az a lehetőség, ami vadonatúj feltételeket teremt a minél szabadabb játszási élmény megtapasztalásához.

Magyarul, ha akad egy konzolod, akkor máris igényelheted ezt a havonta megújuló szolgáltatást. Amíg az előfizetés tart, addig a határok megszűnnek. A rendelkezésre álló könyvtárban több száz játék sorakozik, újak és régebbiek egyaránt, amik letöltés után már élvezhetőek is.

Milyen csomagok érhetőek el?

A szolgáltatás természetesen nem egyetlen ajánlatból áll. A csomagajánlatok néhány jelentős tulajdonságban eltérnek egymástól, többek között ezért is megéri megismerni őket közelebbről.

Az Xbox Game Pass korlátlan hozzáférést biztosít több száz játékhoz mindazoknak, akik Xbox konzollal büszkélkednek. A PC Game Pass szintén korlátlan elérést tesz lehetővé újfent több száz játékhoz mindazoknak, akik Windows 10-et futtatnak a számítógépükön. A játékkínálat a két esetben némileg különböző, akadnak például olyan verziók, amik kizárólag PC-re optimalizáltak. Végül a harmadik csomag az Xbox Game Pass Ultimate, ami magában foglalja a fenti két ajánlatot, sőt ezen felül egy xcloud előfizetést is garantál, aminek a hathatós közbenjárásával a streamelés könnyedén megoldható. Ha mindez nem lenne elég, akkor az Ultimate csomag tartalmaz egy Xbox Live Gold előfizetést, aminek a segítségével a konzolokon mehet az online játék. Ezeken felül a Games With Gold és EA-Play előfizetés is színesíti az amúgy is vonzó ajánlatot.

Kinek javasolható mindez?

Bárkinek, aki szereti a játékokat, aki az Xbox konzolától elszakíthatatlan, aki vágyja az újabbnál újabb játéklehetőségeket, és persze a maximális minőséget, és aki nem kíván rengeteg pénzt kiadni mindennek a megvalósításáért.

A Game Pass kétségtelenül legvonzóbb tulajdonsága, de úgy is mondhatjuk, hogy legnagyobb előnye, hogy a legtöbb nagy játék árának csak a töredéke a havidíj, amiért cserébe ráadásul nem egy vagy kettő, hanem több száz játék válik elérhetővé. Ez az a szolgáltatás, ami ideális azoknak a játékosoknak, akik kevésbé aktívak, és azoknak is profi megoldás, akik ellenben élnek-halnak a játszásért.

Az Xbox Game Pass az Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S és Xbox Series X konzolokon vehető igénybe, míg a PC Game Pass a Windows 10-et futtató számítógépeken, ahogy arra fentebb már tettünk célzást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás