promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véletlenül élő adásban mutatták meg a szexi színésznők amijük van, lehetetlen nem odanézni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárok hozzászoktak ahhoz, hogy minden lépésüket árgus szemekkel figyelik, azonban ezeket a felvételeket visszanézve valószínűleg még ők is elpirulnak.

A női sztároknál megszokott, hogy egy-egy adásba szupermini ruhában érkeznek, van azonban, amikor ezt elmérik és és egy kicsit több látszik, mint amennyit terveztek.

Az első videón Heidi Klum látható és már a ruhája anyaga és fazonja felér egy polgárpukkasztással. Gyönyörű rózsaszín latex anyagot visel, ami kiemeli minden porcikáját, kivéve azt, ami teljesen fedetlenül látható. A német sztármodell és a népszerű Got Talent tehetségkutató elismert zsűfitagja szorosan összefűzött lábakkal ül, ám a miliméternél is kevesebb hiányzik ahhoz, hogy az egész ruha felcsússzon, ezzel igen kellemetlen pillanatokat okozva a viselőjének.

Íme a vadító Heidi Klum a fétispartira illő ruhájában feszengve:

A Modern Család bájos színésznője is igen feszült pillanatokat élt át, amikor feltehetően a lábai elzsibbadása után próbált pozíciót változtatni, azonban a ruhája nem volt épp együttműködő. Szegény akárhogy húzza, vonja, egyszerűen nem takar annyit és ott, ahol kellene, így végül zavart mosolygások közepette visszül a helyére és előrerehajolva próbálja menteni, ami még menthető. Külön szokatlan ez tőle, hiszen a sorozatban megformált karaktere egy végtelenül decens, háromgyermekes édesanya, akit nem igazán láthattunk hasonló helyzetben.

Íme az ámulatba ejtő szőkeség és a rakonjátlan fekete minije:

Sharon Stone bár a színészkarrierjét egy igen vad és azóta felejthetetlen alakítással kezdte, a magánéletében és úgy általában is határozottan visszafogott. Azonban ebben az élő show-ban valami félremehetett, ugyanis majdnem egy Elemi Ösztönös villantáshoz hasonlót sikerült újrajátszania, mikor a lábai helyét meg akarta szerélni, de még időben észbe kapott.

Őrjítően szexi a sztár ebbe a dögös ruhában, hihetetlen, hogy már 65 éves:

Az utolsó videó szereplőjét alig lehet megismerni: hol van már a régi tiniikon Christa Aguilera? A felvételen egy ízig-vérig magabiztos, 42 éves nőt láthatunk, akik a popszakma után a filmeseket is az ujja köré csavarta. Nem csoda, ebben a fekete ruhában, ami gyakorlatilag mindent látni enged mi is bármilyen szerepet odaadnánk neki.

Felvételen a tehetséges művésznő és az ő pajzán kis minije:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás