promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlenül nagyot villantott az egyik legnépszerűbb hazai szinkronszínésznőnk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lisa Simpson állandó magyar hangja, Bogdányi Titanilla már évek óta részese a szinkron-színészként a Marvel világának is. 

Pár évvel ezelőtt még egy bizarr posztokkal operáló magyar weboldal is megvádolta, hogy nem csak a (szinkron)színészi pályára fordítja tehetségét Bogdányi Titanilla. A 37 esztendős művésznő azonban jogosan felháborodott, ugyanis sikeresen bizonyította, hogy semmi köze a pornózáshoz, és igenis csak tiszta lelkiismerettel véghezvitt munkákhoz adja a fejét. Szerencsére az elmúlt években hatalmas változáson átesett azért elég gyakran szórakoztatja a nagyérdeműt, és a 31 ezres állandó követőtáborát a jobbnál jobb fotóival. 

Bogdányi Titanilla már gyermekkora óta folyamatosan dolgozik a szinkronszakmában, bár tapasztalt "hangemberként" aztán már élő szereplésre is felkérték őt. A színésznő ugyanis hol főszereplőként, hol epizodistaként mutathatta meg magát olyan televíziós sorozatokban, mint a Hacktion, a Jóban Rosszban, A Séf meg a többiek, a Keresztanyu, majd utoljára a Mellékhatás stábjában. Titanilla temérdek idegen nyelvű szériában, illetve mozis alkotásban szólaltatta meg a hangszínészéhez gyakran igencsak jól illeszkedő karaktereket. A leggyakrabban a nagyvásznon nem másnak volt a magyar "megfelelője", mint Anne Hathaway-nek, akit szinte kizárólagos exkluzivitással szólaltatott meg az elmúlt bő két évtizedben.

Bogdányi Titanillát manapság pedig sokat hallhattuk a Marvel-moziverzumában is. A Galaxis Őrzői közé tartozó Mantis (Pom Klementieff) kapta meg Titanillát. Vagy fordítva. Egy biztos, hogy a szintén 37 éves Klementieff kiasszony szintén egy igazi egzotikus szépség. A francia állampolgár színésznő Kanadában született egy dél-koreai anyától és egy orosz-francia édesapától. Csodálatos szépség. Arról nincs információnk egyelőre, hogy van-e hódolója.  

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás