promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató, ami kiderült az eltűnt tengeralattjáró egyik utasáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Félelmetes oka lehet annak, hogy éppen a Titanic mellett tűnt el a tengeralattjáró.

Miközben a kutatócsoport még mindig keresi a vasárnap eltűnt tengeralattjárót, hátborzongató dolog derült ki az egyik utas feleségéről, illetve családjáról. Ez alapján pedig félelmetes egybeesésnek tekinthető, hogy a Titannak éppen a Titanic roncsai közelében veszett nyoma.

Az OceanGate vezérigazgatója, Stockton Rush neje az 1912-es tragédia áldozatainak egyenesági leszármazottja, mégpedig annak a házaspárnak, akiket eddig a katasztrófa összes filmes feldolgozása is megjelenített.

Wendy Rush Isador és Ida Strauss közvetlen leszármazottja, akik 40 évig voltak házasok. Bár az asszonynak lehetősége lett volna, hogy az egyik mentőcsónakban elmeneküljön a süllyedő hajóról, ő inkább a férje mellett maradt. Mindketten meghaltak a katasztrófában.

Az idős házaspárnak volt egy lánya, Minnie Strauss, aki 1905-ben hozzáment feleségül dr. Richard Weilhez, és született egy fiúk, aki az ifjabb Richard Weil nevet viselte. Ő a Titanon rekedt Stockton Rush feleségének, Wendy-nek az édesapja.

A nő 1986-ban házasodott össze az OceanGate vezérigazgatójával.

A Titanic 3800 méter mélyen fekszik az Atlanti-óceán fenekén. Ahhoz, hogy egy merülőhajó elérje a roncsot, nyolc óra kell. A Titan utasai után két repülőgép, egy tengeralattjáró, és szonárbóják kutatnak, és bár nehezíti a mentési műveletet, hogy a szárazföldtől távoli területen kell keresniük, még mindig él a remény, hogy élve felszínre hozzák őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás