promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa bugyija véletlen lógott ki, a kép már az interneten van
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa fotója irtó menő, és minden.

Dua Lipa korunk legszebb énekesnője, aki most nagyon kitárja a világot mindenki előtt, hiszen részt vesz a Barbie című filmben, ő lesz az alkotásban az egyik Barbie, méghozzá egy különleges, egy sellő. És ő készített egy dalt is a filmhez, amelyben nem kisebb sztárok szerepelnek majd, mint korunk két legmenőbb színésze, a pimaszul jóképű Ryan Gosling, és a csúcsbombázó Margot Robbie.

Dua Lipa manapság annyira zseniális képeket tölt fel a saját Instagram-oldalára, hogy van olyan bulvársajtó termék, amely bizony egy nap több cikket is lehoz a csinos énekesnőről. Dua Lipa imádja azt a platformot, korábban egy zuhanyzós képpel örvendeztette meg a rajongóit, az imánt pedig egy olyan fotót töltött fel, ahol nagyon menő ruhákban szerepel. Minden testhez simul, és minden épp oylan apró, hogy tapadjon a testéhez. Persze egy kis balaeset is néha előfodrul, most például a fehérneműjét is látjuk kivillanni az egyik képen. És mindez azért történt meg, mivel a fekete és a fehér nagyon elüt egymástól,

így nagyon könnyű kiszúrni anélkül, hogy a szemeinkkel nagyon közel hajolnánk a monitorhoz.

Az elkövetkező időszakban pedig érdemes feliratkozni a sztár Isntagram-oldalára, mivel ahogy megérkezett a nyár, és jön a kánikula egyre több bikinis fotót láthatunk majd az interneten, persze nemcsak Dua Lipáról, hanem mindenkiről, hiszen jön a nyári képturnus.

Ráadásul Dua Lipa nemrégiben közös kollekciót csinált a Versace-val, így pedig ezekből is láthatunk majd egyre több képet a közösségi oldalán, ahogy haladunk előre az időben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás