promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa bugyija elvékonyodik egy ponton, és minden tekintet azonnal odatéved
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő fotója az Instagram-on osztatlan sikert aratott.

Dua Lipa korunk egy ik leggyönyörűbb énekesnője, a világon tinik tízmillióinak bálványa, és százmilliókat őrjít meg a zenéjével. A koncertjei szinte mindig teltházasak, de aki jobban ismeri vagy követi a gyönyörű énekesnőt, az tudja, hogy igazából Dua Lipa egy kulturális ikon, egy megkerülhetetlen popkulturális sarokpont már a nyugati civilizációban. Így pedig az énekesnő több szcénában is mozog, többek között például most a Versace-vel állt össze a dögös divatikon, hogy egy közös nyári kollekciót adjanak ki, ami nagyon menő, amolyan dualipás,

és így pedig mélyen 21. századi.

Azttudni lehet már régóta, hogy az énekesnő nagyon jóban van Donatella Versace-vel, és a szoros kötelék keretében sokszor is hordja a divatház ruháit, ám arról már kevésbé szól általában a fáma, hogy ebben az új kollekcióban bizony Dua Lipa nyakig benne is van, az egyik kreatív ötletadó, így amit rajta látunk most például az Instagram-on, azok részben az ő ötlete nyomán valósultak meg. Mintha ráöntötték volna.

Aki pedig már korábban is figyelte Dua Lipát, az tudja, hogy korábban is nagyon sok eseményen a Versace ruháit hordta. És Dua Lipát ebben az évben még nagyon sokszor fogjuk látni a moziban is, hiszen a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével, illetve rengeteg sztár mellékszereplésével készült Barbie-moziban ő is játszani fog, ez pedig most egy újabb mérföldkő a karrierjében.

A film egyik dalát is ő szerezte, a Versace kép után ezt meg is hallgathatjátok a cikk végén:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás