promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim videó került ki Sydney van den Bosch-ról, ágyban filmezték le a Szerencsekerék sztárját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így még sosem láthattuk Sydney van den Bosch-t.

Jelenleg az ország egyik legnézettebb műsora a Szerencsekerék. A közönség nagyon szereti Kasza Tibi szűnni nem akaró poénjait, a sztárvendégek történeteit, és persze az izgalmas feladványokat. Az utóbbi hetekben sajnos sokan csalódtak a TV2 nagy sikerű produkciójában, ugyanis új részek helyett sokszor csak ismétlést adott a csatorna, ez pedig elég frusztráló a rajongók számára.

A Szerencsekerék persze nem csupán az imént felsorolt elemek miatt olyan közkedvelt, hiszen az egykori szépségkirálynő, Sydney van den Bosch jelenlétének is nagyon örülnek a nézők, ugyanis a híresség mindenkit elvarázsolt a szépségével és kedvességével – nem csoda, hogy jelölték őt a példakép kategóriában a 2023-as Social Media Awardon, amit jó eséllyel meg is fog nyerni.

Sydney van den Bosch nemrég egy egészen intim videót rakott ki a közösségi oldalára, ugyanis láthatjuk benne egy napját egészen attól a pillanattól, hogy csipkés hálóingben felkel az ágyában – vagyis olyan betekintést engedett az életébe a csinos híresség, amit eddig valószínűleg csak azok láthattak, akik igazán közel állnak hozzá.

Sydney van den Bosch csupán a fényvédelem fontosságára akarta felhívni a figyelmet a posztjával, de ennél jóval többet adott a hódolóinak, hiszen sokak álma vált valóra annak köszönhetően, hogy így láthatták a kedvencüket, akit annyira imádnak. Sokan úgy gondolják, hogy jelenleg ő az egyik legszebb magyar televíziós személyiség, a videó láttán pedig elég nehéz vitába szállni ezzel, hiszen valóban csodaszép a Szerencsekerék sztárja.

Itt lehet megnézni Sydney van den Bosch intimnek nevezhető videóját:

Itt pedig meg lehet tekinteni vele egy érdekes, rövid interjút a Social Media Awardos jelölésével kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás