promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem ismernéd már fel az HBO Csernobil-sorozatának szőke szépségét, a Ljudmila Ignatyenkót alakító színésznőt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ljudmila Ignatyenkót Jessie Buckley játszotta, aki így néz ki a valóságban.

Az HBO még 2019-ben elkészítette a világ egyik legjobb miniszériáját, amely a csernobili atomerőmű-katasztrófáról szólt, a sorozatban emberi történeteket szólaltattak meg, miköben végigkövethettük a tudósok és szakemberek küzdelmét is, akik az életüket áldozva fáradoztak azon, hogy a még nagyobb katasztrófát elkerülje Európa, illetve az egész világ. Johan Renck rendező óriási fába vágta a fejszéjét, majd úgy oldotta meg a látszólag sok aggállyal és bajjal kecsegtető feladatot, hogy az ötrészes sorozata az iMDB-n manapság is az egyik legjobbra pontozott alkotás.

A fontosabb szerepekben amúgy híres színészek, úgy mint Jared Harris vagy éppen a svéd színészóriás, Stellan Skarsgård, ám a kisebb szerepekben is nagyon jó színészek vettek részt az alkotásban. A színészi teljesítmény az egyik zsenije a sorozatnak. De vajon emlékeztek-e még a Ljudmila Ignatyenkót alakító Jessie Buckley-ra, aki az egyik legérzelmesebb alakítást hozta?

Jessie Buckley ír származású színésznő, számtalan sorozatban feltűnt az évek alatt. még csak 33 éves, Írországban rajonganak érte, a legfontosabb listákon mindig ott van, és nem elsősorban színésznő, hanem énekesnő is, egy igazi művész. Egy televíziós tehetségkutató műsorban tűnt fel, majd sorra kapta a szerepeket a sorozatokban. Hollywoddban is letette a kéznyomát, miközben számtalan díjat zsebelt be az évek alatt.

Valószínűleg már nem ismernétek rá egy filmben sem, hiszen a Csernobil-sorozatban egészen műs külsőt öltött, mint ahogy más filmekben szerepel, illetve mint ahogy a való életben kinéz, merthogy az Instagram-on elérhető:

[[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás