promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Darabjaira szedték Schobert Norbit, rég alázták meg ennyire a fitneszgurut
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas pofont kapott Schobert Norbi, erre senki sem számított.

Rendesen rájár a rúd manapság Schobert Norbira, hiszen nemrég óriási bírságot szabott ki a Norbi Update-re a GVH, ami annyira megtörte a fitneszgurut, hogy bejelentette a visszavonulását. Ráadásul még olyan pletykák is felröppentek, hogy a botrányok és balhék miatt válságban van a házassága Rubint Rékával, de ezt mindketten hamar cáfolták – ettől függetlenül szinte folyamatosan kapja a beszólásokat, támadásokat a híresség.

Schobert Norbin valóban érezni, hogy nagyon megviselte őt a GVH-s dolog, de nem adja fel, a visszavonulása után máris bejelentette a visszatérését, ugyanis újra edzéseket fog tartani, csak előtte pihen egy kicsit, feltölti magát a régi/új kalandhoz. Közben pedig sokan azon gondolkodnak, hogy vajon mi történik Norbi jelenleg is futó „projektjeivel”, mint például az ország legkövérebb tinijének, Rácz Gézának a lefogyasztásával.

Rácz Géza az utóbbi években rengeteg kilótól szabadult meg Schobert Norbinak köszönhetően, a fitneszguru hatalmas büszkesége ez a siker, így valószínűleg még jó ideig egyengetni fogja a sorsát, figyelni fogja a fejlődését – viszont most a magyar internet fenegyereke, Dancsó Péter csinált róluk egy poénvideót, amiben elég sok kritika is van, persze humoros köntösben.

Dancsó Péter érezhetően elég megalázó módon vélekedett Schobert Norbiról, többször is bevágta a videóban, ahogy a fitneszguru Rácz Géza hátára ugrik, ezzel megmutatva, hogy régen annyi kilóval több volt, mint ő. A népszerű videós Norbi visszavonulásából is viccet csinált:

„Norbi felmondott a saját cégénél és visszavonult... ami az ő esetében annyit jelent, hogy a következő fél évben azzal fog haknizni mindenhol, hogy visszavonul.”

Nem sokan számítottak arra, hogy még Dancsó Péter is „belerúg” az éppen elég rossz időszakában lévő Schobert Norbiba, főleg így. De a visszajelzések alapján nagyon sokan szórakoztak a videóján, amit itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás