promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbinak végleg befellegzett, összedőlt a birodalma, válságban a házassága?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi nagy bejelentést tett, és tiszta vizet öntött a pohárba.

Az utóbbi években eléggé rájár a rúd Schobert Norbira, hiszen komoly magánéleti és üzleti problémái is akadtak, illetve akadnak még most is. Az egész családját megrémisztő stroke-ja után megfogadta, hogy kicsit háttérbe helyezi a munkát, nemrég pedig 40 milliós büntetést szabott ki a Norbi Update miatt a Gazdasági Versenyhivatal, ami olyan szinten padlóra küldte a fitneszgurut, hogy bejelentette a visszavonulását – és ez még csak a kezdet.

Schobert Norbiék állítólag részletfizetést kértek a GVH büntetésére, de azt sem sikerült időben kifizetni, így elrendelték a teljes összeg végrehajtását, ráadásul elvileg a megfelelési programot sem igazolta határidőben a vállalkozás, ezért egy 23 milliós bírság is kiszabásra került. A híresség elmondta, hogy azért nem fizetett, mert nem volt pénze, ennél többet viszont nem árult el az esetről – azon kívül, hogy nem ért egyet azzal, hogy nem működött együtt a Gazdasági Versenyhivatallal.

Az a pletyka is hatalmas botrányt kavart, hogy válságban van Schobert Norbi és Rubint Réka házassága, és beadták a válópert.

A szóbeszédek szerint a 40 millió forintos bírság teljesen tönkretette a sztárpár kapcsolatát, ezért úgy döntöttek, hogy elválnak. Schobert Norbi tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy ennek a pletykának egyáltalán nincs alapja, ugyanis örök hűséget fogadtak egymásnak Rubint Rékával, és szó sincs válásról – nagyon szeretik egymást, megtalálták a másikban azt, akivel örökké együtt akarnak maradni.

Schobert Norbi most rendesen meglepte az országot, ugyanis bejelentette, hogy mégsem vonul teljesen vissza. Nyáron feltöltődik, pihen, aztán visszatér a gyökerekhez, és ingyenes edzéseket fog tartani, de már nem a fiatalabb korosztálynak, mint régen, hanem a 40 fölöttieknek, mivel már ő is idősebb lett – vagyis a Norbi Update-et elengedte, de azt nem, hogy segítsen az embereknek.

Itt lehet megnézni egy riportot Schobert Norbival, aki rengeteg dolgot elárul a jövővel és a terveivel kapcsolatban is, érdemes megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás