promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ezt tette Schobert Norbi? A fitneszguru most reagált a botrányos vádakra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási balhéba keveredett Schobert Norbi, aki nyilvánosan tisztázta a dolgokat.

Schobert Norbi az utóbbi években többször is nagy port kavart a véleményével, sokakat megosztó szavaival, de a 2021-ben elszenvedett stroke-ja után kicsit hátrébb vonult, egy nemrég kiszabott bírság pedig azt eredményezte, hogy teljesen visszavonult. Úgy tűnik, hogy még így is megtalálják őt a botrányok, ráadásul ő maga is a címlapokról értesül ezekről – ez pedig kifejezetten rosszul esik neki.

Az ismert gasztroblogger, Burján Szafi állítólag azt mondta a Story címlapsztorijában, hogy Schobert Norbi kitiltotta őt Facebookon (miután a blogger jelezte neki, hogy a termékein nincs feltüntetve a kalóriaérték), illetve még a vetélése miatt is bántotta őt az ellene indított kampányában, mondván, hogy arról is a mindenmentes táplálkozása tehet. Sokan felháborodtak ezeken a vádakon, hiszen valóban elég durvák, de most a fitneszguru a közösségi oldalán tisztázta a dolgokat.

„Ma nehéz napokat élek, de így egy Story címlapra ébredni, hogy fel sem hívnak, meg sem kérdeztek, nem esik jól. Valóban egyszer összeszólalkoztunk, de azért mert a Szafi terméket (DON – deoxinivalenol) mérgezés miatt visszahívta a Nébih. [...] Soha nem beszéltünk, így nem tilthattalak ki. Nem gyárthattam kalória feltűntetés nélküli terméket, mert törvény nem engedi. A három vetélésedről eddig nem tudtam. Sajnálom, de ezért soha nem bántanék egy Nőt. Nekem is három gyerekem van, tudom mi a Család. Szívesen találkozok bárkivel, nem sütöm le a szemem. Minek reggel hadüzenetre ébredni, hanem üzleti érdek? Évek óta nem foglalkozunk egymással”

– írta Schobert Norbi.

Ezek alapján úgy tűnik, hogy Burján Szafi és Schobert Norbi is máshogy látják a dolgokat, vagy legalábbis máshogy emlékeznek rájuk. A teljes igazság valószínűleg jóval bonyolultabb ennél, de mivel a fitneszguru már visszavonult, így jó eséllyel nem fog jobban elmélyülni a hirtelen kirobbanó botrányban, hanem inkább a pihenésre, az egészségére és a családjára fog koncentrálni a továbbiakban is.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi teljes posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás