promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi covidosan jár edzőterembe? Réka is megtartja az edzéseit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi covidot jelentett a tárgyalása előtt, Réka mégis megtartja az edzéseit.

A Promotions olvasója hívta fel a figyelmünket arra, hogy Schobert Norbi covidot jelentett egy nappal azelőtt, hogy meg kellett volna jelennie a Pesti Központi Kerületi Bíróságon abban a büntetőügyben, amiben vádlottként érdekelt. A fitneszgurunak fontos lett volna ez a tárgyalás, ugyanis itt szeretett volna vallomást tenni.

„A mai nap az eljáró bíró azzal hívott fel, hogy Schobert Norbert nem tud megjelenni holnap a tárgyaláson mert Covid-os lett és ezt orvosi igazolással alátámasztotta. Tehát igen. A bíróságtól kapott információ alapján Schobert Norbert Covid-os”

- erősítette meg a hírt egy informátorunk, aki szerint Norbi valószínűleg a montenegrói kiruccanásán fertőződött meg.

Mint azt informátorunktól megtudtuk, Schobert Norbert 2020 óta vádlottja egy, jelenleg bírósági szakban lévő büntető ügynek szerzői és szerzői jogokhoz kapcsolódó jogok megsértésének vádjával. Az eljárást az elején a Covid-19 pandémia nehezítette, majd azért kellett többször is elhalasztani az előkészítő ülést, mert a fitneszguru mindig valamilyen indokkal ezt kérte a bíróságtól.

Végül 2022 májusában sikerült az előkészítő ülést megtartani, ahol Schobert Norbi bűnösségét tagadta, vallomást nem tett, és lemondott a tárgyaláson való részvétel jogáról. Az elkövetkező tárgyalásokon a bíróság a tanúkat sikeresen meghallgatta és szakértői véleményt kért, mely a vád álláspontját támasztotta alá, így a 2023. május 10-ére kitűzött tárgyaláson valószínűleg ítélet is született volna. Azonban Norbi jelezte, hogy annak ellenére, hogy a 2015 óta húzódó eljárásban soha nem kívánt vallomást tenni, most mégis szeretne kiállni; emiatt a bíró május 31-ére halasztotta a tárgyalást.

A montenegrói kiruccanás előtt Norbi még teljesen jól érezte magát, de a tárgyalás előtt egy nappal bejelentette, hogy coviddal fertőzött.

„Érdekesnek találjuk, hogy Schobert Norbert a pünkösdi hosszú hétvégét a családjával Montenegróban töltötte, ahol látszólag semmi jele nem volt annak, hogy ő beteg lenne, még a tegnapi nap folyamán Rubint Réka olyan Instagram Story-t osztott meg, ahol Norbi a szálloda edzőtermében edz. Május 30-ára már Covid fertőzött lett. Az erre vonatkozó orvosi igazolást bekértük a bíróságtól, mert nem vagyunk meggyőződve annak valóság tartalmáról. Főleg úgy, hogy Rubint Réka, aki végig Schobert Norberttel volt Montenegróban - tehát jó pár napot együtt töltött egy Covid fertőzöttel -, ma kb. 100 embernek tartott edzést a Rozsnyai utcában, nem törődve azzal, hogy esetleg ő is fertőzött lehet és megfertőzhet másokat”

- fogalmazott informátorunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás