promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális karambol lett a büntetőfékezés vége, esélye sem volt a pórul járt autósnak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendőrség egyre gyakrabban lép fel a büntetőfékezők ellen, szeretnék teljesen visszaszorítani ezt a jelenséget, mivel nemcsak rettenetesen idegesítő, de az egyik legbalesetveszélyesebb viselkedési forma is.

A videó, amit most hoztunk nektek, egy fedélzeti kamerával készült és nem túl hosszú, azonban annál ijesztőbb.

Nem tudni pontosan, hogy melyik úton történt a baleset, illetve, ahogy az ilyen videóknál lenni szokott, nem tudjuk a karambol előzményét sem. Azonban nem győzzük hangsúlyozni, hogy a bütetőfékezésre semmilyen logikus magyarázat nem lehet, mindenképpen tartózkodni kell tőle, mivel nem oldja meg a problémát, cserébe sokat tud rajta súlyosbítani.

Tehát egy nagy méretű ipari járműről van szó, ami szeretné megleckéztetni a mögötte haladó autóst, ezt azionban csúnyán elméri. A fékezésnél az autó megcsúszik, átmegy a másik sávba, megpördül és megtörténik az elkerülhetetlen: karambolóznak.

Nem tudjuk, hogy személyi sérülés történt-e az autóban, a traktorban a hatalmas mérete miatt szemmel láthatóan alig keletkezett kár.

A kommentelők egy emberként hördültek fel, teljesen egyértelmű, hogy kit tartanak hibásnak, ahogyan az is, hogy mennyire fel tudja kelteni az általános népharagot, ha ilyet látnak.

Itt tudjátok megnézni a teljes akciót, bicskanyitogató történés, garantáltan felcsapod vele az agyvizedet:

@bossfight570

Olyan büntetőféket nyomott bosszúból, hogy a kamerás autó igencsak megszívta a helyzetet.

eredeti hang - Boss

Biztosan bennetek is felmerült már, hogy ilyen esetben érdemes-e rendőrségi feljelentést tenni. A vezess.hu oldalon szakértők válaszoltak erre a kérdésre és egyöntetűen az volt a válasz, hogy igen.

A rendőrségnek minden esetben foglalkoznia kell azzal, ha bűncselekményt vagy szabálysértést jelentenek be és a legtöbb esetben a fedélzeti kamera elég a feljelentés (akár névtelen) megtételéhez. Így a törvény lehetőségeit kihasználva tudunk cselekedni, semmiképpen sem szükséges belemenni a másik játszmázásba.

Ha nektek is van hasonló pofátlan autósról videótok, vagy felvételetek, akkor küldjétek el nekünk, segítsünk együtt megállítani a szabálytalanul közlekedőket a saját és mások biztonságának az érdekében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás