promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Sylvi feszülős popsija, és mély dekoltázsa már a hét elején beindítja a kánikulát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

"Nem szálltam el, nem lettem egy hülye, beképzelt nő, habár számos alkalommal elindultam ebbe az irányba." - mondta Bódi Sylvi, akinek a fotói biztosan kánikulát fognak okozni.

Bódi Sylvi a magyar közélet, a magyar bulvár egyik legnagyobb csodabogara. A debreceni lány igazi állócsillaga a hazai médiának, immár évtizedek óta szinte folyamatosan szerepel az újságokban és a kereskedelmi televíziók műsoraiban. Hol egy-egy riport kedvéért keresik fel valamelyik egozitikus nyaralása előtt vagy után, hol valamilyen kalandjátékban kell megméretni magát. Sylvi a saját bevallása szerint sem unatkozik, amit rendre be is bizonyít a gyakor és mozgalmas posztjaival a közösségi médiában. Élete tartalommal teli, és korántsem csak arról szól, hogy előszeretettel túlja arcunkba hol a tangás fenekét, hogy a kebleit. Persze az ilyen hetyke kis posztok sem állnak távol tőle, ahogy tette azt tegnap is az Instagramon:

Korábban a testiségből megélő, szerény képességű lányok felé intézett kritikát:

„Bármilyen kép alakult is ki rólam az elmúlt huszonöt évben, én tudom, hogy nem szálltam el, nem lettem egy hülye, beképzelt nő, habár számos alkalommal elindultam ebbe az irányba. Tizenöt évesen kezdtem el modellkedni, hamar jött a siker, és a húszas éveimben a partik, a csillogás, a média világa mindennél többet jelentett. Költöttem a pénzt, nem érdekelt a holnap, elég felszínes életet éltem. Ma már tudom, ez nem tett boldoggá, pedig akkor azt hittem."

- nyilatkozta két évvel ezelőtt a Story magazinnak. 

Sőt, már a negyedik x felet járó hősnőnk egy kicsit közelebb is segített minket a megoldáshoz, hogy miként is telik számára ennyire könnyen külföldi utakra egyedülállóként:

„Nem vagyok az a csaj, aki hetente járna shoppingolni. Van olyan melltartóm, amit, kapaszkodjatok meg, még a gimis éveim végén, 1996 körül vásároltam egy debreceni turiban. Egy angol márka, finom, kis push-upos. Az a mai napig tökéletes állapotban van, tart, hordom! A ruhatáram nagy százaléka 10-15 éves darabokból áll. Ennyire megbecsülöm én a ruháimat.”

- Sylvi mindezt már a Bors című napilappal oszotta meg a minap. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás