promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emese szilikonmellei minden dunai hajóst megszédítenek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese formás idomait egyetlen felső sem bírja kordában tartani.

Bár a legtöbben Tóth Andiról, és az ő díjáról tudósítottak a napokban megrendezett Joy-gálán, az kétségtelen, hogy Sáfrány Emese volt a legfeltűnőbb látványosság az egész díjátadón. Senki sem viselt olyan mélyen dekoltált ruhát, mint a légtornász.

A sztáranyuka megszámlálhatatlan mennyiségű dicséretet kapott azokhoz a képekhez, amiket a gála után kirakott a közösségi oldalára. Emese egy csillogó-villogó, rózsaszín ruhát vett fel a nagyszabású eseményre, amiben teljesen úgy nézett ki, mintha egyenesen az élőszereplős Barbie-film forgatásáról csöppent volna ide.

Mondani sem kell, hogy egy olyan ruhakölteményről van szó, ami igencsak kiemelte az alakját, ugyanakkor felnyomta az egyébként is feszes szilikonmelleit.

Persze nem ez az egyetlen pikáns, bevállalós fotó, amit a közelmúltban tett közzé. Az esti, budapesti látképpel és a budai várral a háttérben fotózkodott a Dunán, és ezen is egy rózsaszín, ámde visszafogottabb szettet viselt.

Természetesen ez is egy rendkívül mélyen dekoltált ruha, szóval teljesen érthető, ha a fedélzeten mindenkinek először Emesére szegeződött a tekintete.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás