promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdermedt félelmében az édesanya, amikor egy zárt szekrény kinyílt a szobában
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az új házba költözés néha brutális meglepetésekkel jár, és érdekes felfedezésekkel.

Felpörögtek az ingatlanvásárlások, és a lakásfelújítások is óriási méreteket öltöttek az elmúlt időszakokban. A TikTok-ot és a YouTube-ot pedig ellepték az olyan videók, amelyeken az újonnan költözők megosztják elképeszőt élményeiket kinyitott rejtélyes szobákról, elzárt helyiségekről, ágy alatti résekről vagy éppen átszűrődő fényekről a szekrény mögött, amely igazán rémisztő lehet.

Persze sok kommentben adódik a kérdés a videók alatt, hogy mégis nem nézték meg jól az újonnan költözők a házat, mielőtt beköltöztek volna, vagy éppen az alaprajzot nem böngészték át megfelelően, hogy ezeknek a szobáknak a mélyére ássanak. A Redditen most egy nagyon furcsa történet látott napvilágot, amely tényleg rémisztő lehetett azoknak, aki átélték. A hozzászóló és történetmesélő itt már az elején tisztázza, hogy úgy költöztek a házba, hogy nem látták azt belülről, így számukra is minden meglepetés volt.

Egy tirkos szobát találtak a nő húgának szobájában, méghozzá a szekrény mögé rejtve. Az ajtó be volt zárva, még retesz is volt rajta, és nagyon nehéz volt kinyitni, benne pedig hálózsákokat és negyven évvel ezelőtti újságokat találtak, olyan volt, mint egy időkapszula. De persze azonnal felmerül, hogy ki lakhatott itt, és mi történt vele, miért lakott itt, ha a ház óriási, és vajon van-e még ilyen szoba a házban, ha már egyet találtak?

Azonnal feljött a kommentelekbőn, hogy esetleg a phrogging jelenségével állunk-e szemben? Ez azt jelenti, hogy valaki titokban lakik veled párhuzamosan, de a tudtodon kívűl a házadban, és a te dolgaidat használja. Amerikában erre számtalan példa van. A szoba megtalálója azonban azon a véleményen van, hogy egy kölyök használhatta azt, aki korábban a házban lakott, és itt dugta el azokat a tárgyakat, amelyeket nem szeretett volna, hogy a szülei lássanak. A szoba viszont így is 40 évig érintetlen volt, ráadásul gondosan el is volt zára, és ezek a tények kissé a frászt hozták az egész családra.

(via Newsweek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás