promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish bikiniben pózolt, és ezzel sikerült felrobbantania az egész internetet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Billie Eilish bevállalós kedvében volt, meg is lett a hatása.

Billie Eilish még csak 21 éves, de máris ő az egyik legnagyobb világsztár. Az énekhangjával és a különleges stílusával pillanatok alatt a közönség kedvence lett, a remek dalai pedig sorra slágerekké válnak, szóval nem panaszkodhat a fiatal énekesnő, aki folyton teltházas koncerteket ad, bármerre is jár – bár a botrányok sem kerülik el, hiszen megesik, hogy elég felelőtlenül oszt meg tartalmakat.

Hamarosan Magyarországra látogat Billie Eilish, ugyanis ő lesz a Sziget Fesztivál egyik fő attrakciója, vagyis nyáron a hazai rajongók is megcsodálhatják őt élőben. Biztos, hogy sokan várják már a koncertjét, hiszen ő az egyik legfelkapottabb előadó, akiről szinte folyton cikkeznek a nemzetközi magazinok – nemrég ismét sikerült a figyelem középpontjába kerülnie pár egész meglepő fotóval.

Billie Eilish általában bő ruhákban van, mert azt szeretné, hogy a külseje helyett inkább a tehetségével foglalkozzanak az emberek – ezért is olyan nagy szám, amikor esetleg bevállalósabb képek kerülnek ki róla az internetre.

Amikor annak idején fehérneműben pózolt egy magazinban Billie Eilish, szinte rögtön rekordot döntött Instagramon. Érthető, mivel elképesztően ritkán láthatjuk őt így, szóval az sem meglepő, hogy a nemrég kikerült, bikinis fotói is félelmetes gyorsasággal kezdtek el terjedni a világhálón, hiszen így talán még sosem mutatta meg magát a gyönyörű énekesnő – pedig a dicsérő, pozitív visszajelzések alapján egyáltalán nem bánnák a rajongói.

Itt lehet megnézni Billie Eilish fürdőruhás képeit, amiket napozás közben készítettek róla:

Itt pedig egy Billie Eilish koncertfelvétel látható, hogy mindenki tudja, mire számíthatunk tőle a Sziget Fesztiválon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás