promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilishnak semmi se szent: megmutatta magát vécézés közben, kiakadtak az emberek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kommentelők szerint Billie Eilish most túlment egy határon.

Billie Eilish mindössze 20 éves, de máris 7 Grammy-díj büszke tulajdonosa, ráadásul már egy Oscar-díjat is sikerült bezsebelnie a 007 - Nincs idő meghalni című James Bond film betétdala miatt. A fiatal énekesnő elképesztően sikeres, folyamatosan koncertezik és ontja magából a slágereket, a rajongói pedig imádják őt a stílusa, illetve az őszintesége miatt – bár van, hogy kicsit túlzásba viszi a kendőzetlenséget.

A több mint 105 millió Instagram követővel rendelkező Billie Eilish minden egyes mozdulatát rengeteg ember figyeli, így kiemelten fontosnak kell lennie számára, hogy milyen tartalmakat oszt meg magáról a közösségi oldalain. Éppen ezért olyan érthetetlen, hogy a legutóbbi instás photodumpjába hogyan kerülhetett bele egy olyan felvétel, ami sokak szerint annyira gusztustalan, hogy rögtön ki is követték őt.

Billie Eilish mini Instagramos galériája egy cuki, liftben pózolós képpel kezdődött, majd rögtön jön a hidegzuhany: swipe-olás után egy olyan fotó fogadta a követőit, amin éppen nyitott ajtónál vécézik az énekesnő, aki egyenesen a kamerába néz, a kezében pedig közben papír van – mondani sem kell, hogy ezzel sokakat kiakasztott, hiszen nem illik ilyesmit csinálni.

Billie Eilish eddig nem kommentálta a kialakult botrányocskát, és minden bizonnyal nem is fogja, hiszen ő ilyen, neki ez belefér, akinek meg nem tetszik, azok jobban is tették, hogy kikövették őt, hiszen nem ez az első, és minden bizonnyal nem is az utolsó alkalom, hogy ilyen polgárpukkasztó dolgot tesz – volt már, hogy megmutatta a talpát, miután kutyakakiba lépett, illetve a taknyos arcáról is osztott már meg szelfit a világsztár.

Itt lehet megnézni saját felelősségre a nagy port kavaró felvételt:


Kép: Profimedia

Itt pedig az egész photodumpot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás