promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leia hercegnő személyesen hazánkba látogatott, egy jegykezelő automata kezében a galaxis sorsa
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ikonikus filmjelenet játszódott le az egyik budapesti megmegállónál. Azt, hogy ez melyik filmben szerepel, valószínűleg szinte senkinek sem kell magyarázni.

A Star Wars gyerekkorunk egyik meghatározó filmművészeti alkotása volt. Biztosan nem vagyok ezzel amegállapítással egyedül. Rengetegszer láttam, oda-vissza tudtam kívülről a párbeszédeket. Figurákat gyűjtöttem, beöltöztem farsangra, számoltam vissza a napokat a mozibemutatóig.

Valószínűleg még nálam is nagyobb rajongó volt az a nagyon vicces kedvű hölgyemény, aki egyik reggel úgy döntött, hogy egy kis vidámságot csempész a fővárosba. Egy igazán jól sikerült, gyakorlatilag az eredetire megtévesztésig hasonlító jelenetet sikerült újrajátszani (a tábla alapján valahol a Corvin-negyed környékén, de ha felismertétek a pontos helyszínt, akkor írjátok meg nekünk).

A jelenetben Leia, az Alderaan-i hercegnő szülőbolygója megmentésén fáradozik és ebben segítségére van egy okos, művelt kis robot, Artu Ditu is. Egy üzenetet kell eljuttatnia Obi-Wan Kenobinak. Az ominózus üzenetet igazi szállóigévé vált: Segítsen, Obi-Wan Kenobi! Ön az utolsó reményem.

Bár Leia hercegnő jelmezt szemmel láthatóan sikerült szerezni Budapesten is, egy élethű Artu Ditu beszerzése valószínűleg már nagyobb problémákba ütközött, de főhősnőnknek ez sem szegte kedvét, abból főzött, amit talált és végül sikeresen célbajuttatta az üzenetét. Az "üzenetet" valószínűleg az egyik jegyautomatából vásárolhatta 350 Forintért, amivel az űrben nem, de Budapesten belül egész biztosan sikeresen utazott.

A végeredmény pedig egészen zseniális lett, nézzétek meg, nekem mosolyt csalt az arcomra. Reméljük, hogy a küldetés sikeres lesz:

Nektek ki volt a kedvenc szereplőtök? Láttatok hasonló furcsaságot bárhol máshol, vagy talán pont ezt élőben? Ha igen, akkor írjátok meg nekünk nyugodtan az info@promotions.hu oldalon és járjatok nyitott szemmel, bárhol belefuthattok valami apró kis csodába!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás