promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mark Hamill dühösen kivonul a stúdióból, itt a világ legviccesebb Star Wars-videója, ami ismét megmutatja nekünk, hogy Luke-nál nincs jobb arc galaxisban
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mark Hamill szenzációs alakítást nyújt ebben a kis videóban, megint.

A Star Wars, azaz a Csillagok háborúja filmes univerzumának az egyik legfanatikusabb szereplője, ha nem a legfanatikusabb tagja, Mark Hamill, azaz Luks Skywalker, aki már számtalanszor megmutatta, hogy az egyik legnagyobb Star Wars-fan, amellett, hogy ő a saga egyik főszereplője is. Mark Hamill-nek minden Csillagok háborúja-alkotáshoz van valami jó szava, és nagyon szívesen részt is vesz bármilyen jó mókának ígérkező forgatáson, aminek köze van a Csillagok háborúja világához.

Hamarosan érkezik a Star Wars Jedi: Survivor, amely az év egyik leginkább várt ínyencsége, és már a napokban meg is érkeztek róla az első kritikák. Pár nap pedig már maga a játék is landol a játékosoknál, és az első kritikák szerint tényleg hatalmas guritás, jobban mondva vágás lesz.

Az EA pedig nem aprózza el a hátralévő időt, nem hűtik a kedélyeket, hanem még jó adagokkal rádobnak a várakozásra, hogy mindenki még jobban akarja az új játékot, épp ezért a YouTube-ra felkerült egy olyan videó, amely valószínűleg minden rajongó álma. Mark Hamill szerepel benne, azaz Luke Skywalker, és az öreg Jedi mester nagyon viccesre veszi a figurát, lubickol a feladatban, amikor kicsit a saját szerepére is kell reflektálnia a saját maga szerepében, pöppet áttörve a negyedik, képzeletbeli falat, amely még a valóság és a fikció között olykor van.

A videót elnézve Mark Hamill tényleg Luke Skywalker, ők már egy és ugyanaz.

Amúgy a videóban azt láthatjuk, ahogy Skywalker mester tanácsokat ad az ifjú Cal Kestis-nek, és hát úgy kirobog a stúdióból, amikor meglátja, hogy valaki két fénykardot is kap, hogy öröm nézni ezt a megjátszott kis mormogást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás