promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka mindenkit meglepett az új képével, így még sosem láthattuk az olimpikont
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka rendesen felkavarta az álló vizet ezzel a fotóval.

Hosszú Katinka az évek alatt bebizonyította, hogy ő az ország egyik legeredményesebb sportolója, aki olyan lehengerlő teljesítményt nyújtott a 2016-os olimpián, hogy arról valószínűleg örökké beszélni fognak az emberek. Az úszónő életében sokáig főszerepet kapott a sport, de hamarosan minden megváltozik, ugyanis éppen az első gyermekét várja a férjétől, Gelencsér Mátétól, akivel minden bizonnyal nagyon izgatottak már.

Nemrég kiderült, hogy Hosszú Katinka viaszszobra is helyet kapott a budapesti Madame Tussauds múzeumban, ami természetesen hatalmas megtiszteltetésnek számít, ráadásul felkerült Netflixre az életéről szóló dokumentumfilm, a Katinka is, amit rengetegen megnéztek már a streamingplatformon – vagyis a sportúszás nélkül is folyamatosan a figyelem középpontjában van az olimpikon.

Hosszú Katinka nemrég rendesen meglepte a követőit, ugyanis olyan fotót rakott ki magáról az Instagram oldalára, amivel mindenkit letaglózott, hiszen még sosem láthattuk így. A fekete-fehér képen egy elegáns, világos ruhában van, miközben határozottan néz egyenesen a kamerába, és büszkén mutatja meg az egész világnak a terhespocakját – ezt a szöveget írta a hatalmas sikert aratott poszthoz az úszónő:

„Amikor egyszerre érzed magad igazán nőnek és a legerősebbnek.”

Ezzel a felvétellel rendesen felkavarta az álló vizet Hosszú Katinka, hiszen még a híres énekesnő, Tóth Gabi is ott hagyott mellette kommentben három darab szívecskés szemű emojit, vagyis neki is nagyon elnyerte a tetszését a különleges poszt.

Itt lehet megnézni Hosszú Katinka fantasztikus fotóját, amit érdekes módon pont azon a napon osztott meg a közösségi oldalán, mikor kiderült, hogy az exférjének, Shane Tusupnak új barátnője van:

Akit érdekel a Netflixen található Katinka előzetese, az itt megtekintheti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás