promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka ruhátlanul, míg Molnár Nini a gazdagok paradicsomában sütteti magát
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A paradicsomi napsütést igencsak kiélvezte mind a két celebasszonyság.

Nagyon úgy fest, hogy a magyaroknak idén nyáron sem lesz rossz dolga villantások terén. Kedvenc celebjeink feleségei, barátnői, lánygyermekei szerencsére továbbra sem mutatkoznak szégyenlősnek, a lehetséges megélhetés vagy keresetkiegészítés gyanánt pedig nem felejtkeznek el a tehetős szponzoraikról. Ugyanis bár egyesek a saját cégeiket és termékeiket reklámozzák előszeretettel, sokan egy-egy világmárka slágerárucikkét szeretnék még inkább megismertetni a nagyközönséggel. Schobert Norbi fitneszguru élete párja és szerelme, Rubint Réka mindig is élen járt az innovatív promociók prezentálásában. Most sincs ez másként. Magyarország legfittebb családanyukája a jelek szerint még mindig élete formájában. 

Réka ugyanis az Insagram segítségével reklámozza be a követői és rajongói számára az elmúlt és eljövendő online edzéseit. És bizony merészséggel és magabiztosságal, egyetlen szál bugyiban és/vagy tangában, melltartó nélkül dicsekszik. Köszönjük, Schobert asszony!

Réka és a kicsit sem bújtatott reklám:

Molnár Nini is időről időre jelentkezik egy-egy szösszenettel, amivel kedveskedik egyik-másik mecénásának. No, meg persze a 83 ezer követőjének. A tv-ben is örömmel szerepelő hölgyemény a minap a fényűző Monte Carlo városában  járt, és ha már ott volt, meglátogatta a helyi kikötőt. Az ikonikus terepen pedig illő volt egy új fürdőruhában domborítania. Egyébként a hírek szerint mégis magányos, amiről így nyilatkozott a minap a Blikknek: 

"Be kell vallanom, reménytelenül romantikus vagyok, tényleg a szerelemben hiszek, így ameddig nem jön el a lelki társam, addig nem lesz párom. Ám ha érkezik egy ilyen férfi, akár már most megállapodnék és családot alapítanék."

Nini így festett a Triumph legújabb egyrészes csodájában: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás