promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyász - brutális motorbalesetben elhunyt a Hair legendás rosszfiúja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghalt Treat Williams, akinek életét egy brutális motorbaleset vette el, de emléke a Hair Bergerjeként örökké fog élni.

Tragikus hirtelenséggel, mindösze 71 évesen meghalt a Hair című filmkklasszikus, és a televíziós díjhalmozó, az Everwood sorozat sztárja, Treat Williams. A veterán színész keleti-parti idő szerint délután öt óra körül szenvedett súlyos motorbalesetet.

Williams életét már nem bírták megmenteni a kiérkező szolgálatok, az eset körülményeit a vermonti állam rendőrség vizsgálja. 

Treat Williams halálát nem csak az amerikai híroldalak, de saját menedzsere, az őt má tizenőt éve képviselő Barry McPherson is megerősítette. Az üngyök nagyon lesújtó, és borús nyilatkozattal állt elő, ami csak tovább súllyosbítja a tragikus és halállal végződő esetet: 

"Ma délután megölték őt. Jobbra vagy balra kanyarodott, egy autó pedig elgázolta őt. Egyszerűen le vagyok döbbenve. Ő volt a kegkedvesebb srác. Annyira tehetséges volt."

- sajnálkozott McPherson úr. 

Azt már a CNN írja, hogy egy embert  (feltehetően Williams-t) mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, míg egy másikat mentőauóval egy közeli kórházba. Az eset a Vermont állambeli Dorset közelében történt. A híroldal szerint viszont az autós kanyarodott, ám nem vette észre időben az elsőrendű úton haladó motorost, és ez jelentette végül a végzetét. Halálának beálltát végül a new york állambeli Albany kórházában állapították meg.

A kedves arcú Tret Williams elhunytával egy özvegyet, Pam Van Santot, és két gyermekét, Elinort és Gillt hagyta maga után. Továbbá egy olyan legendás filmszerepet, mint George Bergerét a Hairben. Milos Forman 1979-es rendezése egy, a mai napig érvényes háború ellenes kritika. A történet középpontjában Claude Bukowski (John Savage) áll, aki katonaként szeretné szolgálni a hazáját, és várja sorsának beteljesedését, azaz a vietnámi háborút. Azonban megismerkedik egy hippi-csapattal, akiknek Berger a szószólója. A kezdeti feszültség enyhülésével barátokká lesznek. Sőt, a menő rosszfiú még egy estére beáll Claude helyére is a laktanyában, hogy az az éjszakát a szerelmével tölthesse. A többit inkább nem áruljuk el, és meghagyjuk az újdonság élményét azoknak, akik még nem látták ezt a klasszikust. 

A Promotions.hu az alábbi, erősen spoileres dallal és klippel búcsúzik Treat Williams-től. Nyugodjon békében!

[[wil1]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás