promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi többmilliós luxusórával villog a Szerencsekerékben, ettől a méregdrága ketyegőtől mindenkinek felakad a szeme
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ilyen karóra árából már egy vadiúj kocsit lehetne venni.

Kasza Tibit a Crystal együttesben ismerte meg a közönség, majd szép lassan áttért a televíziózásra, jelenleg pedig az ország egyik leghíresebb emberének számít. Óriási siker a TV2-n futó Szerencsekerék című műsora, aminek számtalanszor még az ismétléseit is többen nézik, mint a konkurencia kínálatát – sokan kifejezetten az ő poénjai, személyisége miatt követik a hosszú idő után felélesztett vetélkedőt.

Kasza Tibi valóban egy elég különleges figura, hiszen mindig képes megnevettetni a közönséget, folyton pörög az agya, ha poénokról van szó. Nem hiába kedvelik őt a játékosok, illetve a nézők is, hiszen a poénkodás mellett sosem felejti el, hogy a Szerencsekerék akár életeket is képes megváltoztatni – ha valaki veszít, akkor a műsorvezető is szomorkodik, ha pedig nyer az illető, akkor ő is vele örül.

A Szerencsekerék nézői észrevették, hogy Kasza Tibi csuklóján egy elég feltűnő, gyönyörű óra volt, ezért megkérdezték a Beszéljünk órákról szakértőjét, hogy vajon milyen ketyegőről is van szó – az ékszer értéke pedig egészen döbbenetes.

Kiderült, hogy Kasza Tibi egy acéltokos Breitling luxuskarórát viselt a Szerencsekerékben, ráadásul nem éppen egy olcsó darabról van szó, ugyanis a szakértő szerint nagyjából 4,1 millió forintot ér egy ilyen termék – ennyi pénzből pedig akár egy vadiúj kocsit is tudna venni magának bárki, szóval egy átlagember nem valószínű, hogy meg tudna engedni magának egy ilyen órácskát.

Persze az még egyelőre kérdéses, hogy a Breitling karóra Kasza Tibi tulajdonában van, vagy csak a műsor kedvéért hordhatja, de az biztos, hogy tényleg egy fantasztikus ketyegőről van szó, amit bármikor büszkén viselhet az ember.

Itt lehet megnézni a Beszéljünk órákról videóját a Kasza Tibi által viselt, méregdrága karóráról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás