promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fésűs Nelly és Csenge párosánál nincs egzotikusabb anya-lánya páros
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fésűs Nelly az RTL és a TV2 egyik nagy kedvence, bár a lánya, Csenge is egyre népszerűbb.

Szinte hihetetlen, de a sugárzó szépségű Fésűs Nelly idén decemberben már 52 esztendős lesz. A színésznőt a számtalan színpadi szerepe mellett a tévéből is jól ismerhetik a nézők. A Kornélia néven született művésznő többek között megfordult az ikonikus Szomszédokban, majd a rejtett és kevésbé rejtett reklámjairól is híres Família Kft-ben, sőt a Jóban Rosszban és a Doktor Balaton stáblistáján is feltűnt a neve. Talán legemlékezetesebb szereplése a 2000-es évek környékén történt a Barátok közt Ritájaként, karaktere szerint Berényi Miklós szerelme volt.

Nelly a színpadi és sorozat-szerepek mellett rengeteg TV2 és RTL showműsorban lépett fel, mint szereplő. Láthattuk már táncolni, énekelni és még főzni is. Mindeközben pedig egyre többször feltűnik a közösségi médiában és a bulvár anyagokban lánya, a 20 éves Horváth Csenge is. Ő Horváth László táncművésztől született. Az ifjú hölgy az édesanyja egzotikus szépségét örökölte, és meglehetősen sikeresen építi divatmodell és influenszer karrierjét,

az Instagramon például már 93 ezer követőt gyűjtött maga köré. Reklámjaival sikeresen szólítja meg rajongótáborát, ugyanis szinte folyamatosan bombázzák a nagy cégek az ajánlataikkal.

Idén januárban már foglalkoztunk a friss és üdítő jelenségnek ható Csengével. Az apropó pedig az volt, hogy pikáns titkokat árult el a tinédzser sztárpalánta. Kiderült, hogy mikor adta oda magát először a barátjának. Csenge nem kerülgette a forró kását: egy évig hagyta, hogy a párja – akivel ma már együtt él – udvaroljon neki. Addig még a kezét sem fogta meg.

„Örülök, hogy ez neki is így volt a természetes, mert az nem volt megbeszélve, hogy márpedig itt egy évig semmi nem lesz, egy kézfogás és semmi sem, úgyhogy felejtsél el, apukám, csak randizgatás van, hanem ez magától értetődő volt. Szerettem volna én is őt megismerni úgy rendesen, meg ő is engem. Örülök neki, hogy ez így alakult”

– mondta el Csenge, a mai társadalmi viszonyokhoz képest meglepő erkölcsösséget bemutatva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás