promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné bevállalós húgocskája még mindig igazi bombázó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bombázó háromgyerekes anyuka Pippa remek formában van. 

A királyi hercegné, Katalin húga, Philippa Charlotte Matthews, vagyis Pippa kedvelt közszereplő Nagy-Britanniában. Férje, a korábbi professzionális autóversenyző, James Matthews. A férfi pedig édesapja révén a Glen Affric uradalom elsőszámú örököse, ahogy majdan gyermekeik is azok lesznek. A lánykori nevén Pippa Middletonnak szólított hölgyemény ugyanis már három gyermekkel örvendeztette meg grófi hitvesét 2017-es házasságuk óta. Azonban hősnőnk ennél már sokkal régebben szereplője a brit és a világ médiának. Pippa ugyanis korábban közkedvelt és felkapott szereplője volt a bulvárhíreknek, bár ő maga sokat nem tett ezért igazán. A valódi botrányok elkerülték eddigi életében, hiába is akarták meglovagolni szépségét a szigetországi lapok. 

Vilmos, walesi herceg szeretve imádott felesége immár több, mint két évtizede alkot egy párt a néha Diana fiával. Pippára azonban csak a majdani király pár eljegyzése után irányult figyelem. Ugyan a legtöbb médiatermék megállt a ténynél, miszerint a széparcú Philippa talán még a nővérénél, Katalinnál is szebb, ám kerek fenekének fürdőruhás mutogatásánál messzebb soha nem mentek. És továbbra sem tehetik ezt. Katalin, mint jövőbeli királyné, immár nem is mutatkozhat lenge öltözetben, ám az idén negyvenedik születésnapját ünneplő testvérkéje annál bátrabban teheti ezt. 

Pippa tehát már túl van három gyermeke megszülésén. Azonban szemmel láthatóan büszke lehet magára a korábban újságíróként, illetve a családi partikellék-bizniszben dolgozó nő.

Remek formának örvend, amit szeret annyira nem is takargatni. Persze félreértés ne essék: Matthews asszonynak az olyan elegáns, és arisztokratikus ötözet is jól áll, mint amiben megmutatta magát a családjával együtt III. Károly király május eleji megkoronázásán. Sok brit szakértő szerint egyenesen Pippa volt az egyik legkifinomultabban öltözött vagy öltöztetett dáma a megjelentek között, főleg azokat tekintve, akik nincsenek vérrokoni kapcsolatban közvetlenül a királyi családdal. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás