promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvánosságra került a kéjlak-videó: a magyar sztárénekes botrányos viselkedése örökre az interneten marad
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felkerült az internetre a magyar énekesről készült videó a kéjlakban.

Hatalmas botrányt kavart, miután elterjedt, hogy az egyik legnépszerűbb magyar énekes örömlányokkal érezhette jól magát egy kéjlakban, miközben felesége, és gyermeke van. A helyszínen készült amatőr felvételt eddig csak egy szűkebb kör láthatta a közösségi médiában, de sokan rögtön felismerni vélték, hogy melyik RTL-es sztárról van szó.

A hancúrbotrány mélységesen felháborította a hazai celebvilágot is, Sebestyén Balázsék sem tudtak szó nélkül elmenni mellette a Rádió1 reggeli műsorában.

„Ez nagyon kemény dolog igazából, hogy mit tudsz te csinálni, egyáltalán, hogy kerülsz ilyen helyzetbe? Én is megnéztem a videót, elküldték”

- mondta Balázs, aki műsorvezetőtársaival egyetértett abban, hogy ha ez a bizonyos híresség most enged a zsarolásnak, akkor soha nem lesz vége.

Vadon Jani kiemelte, hogy ha valakinek már családja, gyerekei vannak, akkor onnantól kezdve nem engedheti meg magának ezt a viselkedést. "Elképesztő ostobaságnak, hülyeségnek, és idiotizmusnak" írta le, ha valaki családos emberként meg meri ezt kockáztatni. A rádiózás nagyágyúi szerint ennek az énekesnek példát kellene mutatni a rajongóinak, de amit tett, az felháborító.

„Erkölcsileg baromira elítélendő. Ha szingli egy csávó, akkor is nagyon kell vigyázni, de akkor azt mondod, hogy oké, belefér. Így viszont a család szent képét megmutatva, posztolva, itt vagyok, hú, de szeretem, majd egy ilyen videó… Az nagyon kellemetlen”

- fogalmazott Balázs, akik az alábbi videóban még többet beszélgetnek a témáról.


A botránnyal a TV2 is foglalkozott a Tények Plusz-ban. Az általuk megkérdezett szakértő szerint a felvételen látható énekes hírnevének sokat tud ártani ez a videó, ugyanakkor hozzátette, hogy személyiségi jogokat sértett meg, aki feltöltötte ezt az internetre.

Sokan azonnal felismerni vélték az állítólagos zenészt, de vannak, akik szerint a felvételt éppen a híresség felesége készítette. Ez alátámasztaná azt a pletykát, miszerint ez a páros gyakran bevon harmadik felet a szexuális életébe, és a TV2 által megkérdezett pszichológus szerint ez nem is ritka jelenség a magyar házasságokban.

A kéjlak-botrány keveredett hírességről készült videó a Tények Plusz összeállításában látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás