promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gregor Bernadett még mindig belepirul az ágyjelenetekbe, most pedig újra hazai pályán bizonyíthat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban ágyjelentről vallott, most pedig hazatért a Kanadából.

Gregor Bernadett hiába múlt már el 51 esztendős, a hosszú fekete haja, az igéző macskaszemei még mindig az egyik legvadítóbb magyarországi celebritássá teszik. A színésznő igazi veterán mind a színpadon, mind a képernyőn, mégis megunhatatlanul vonzza az emberi szemet. A tipikus végzet asszonya hanggal is rendelkező Bernadett a minap tért vissza Kanadából. Az egykori legendás énekes, Gregor József lánya ráadásul életében először vállalkozott kalandra az Atlanti-óceán túloldalán, ez pedig jócskán izgalomba hozta. 

Bernadett Toronto hatalmas városában lépett fel odakint élő magyarok előtt. Egy zenés műsort adott elő érgi barátjával, Gonda Lászlóval, akivel óriási sikert arattak, ugyanis hazai slágereket adtak elő feldolgozva a külhonba szakadt honfitársaink legnagyobb örömére. A korábban már két férjet (Somogyi István 2004-13, Szarvas Attila 2014-2018) is elfogyasztó Berni a hosszú repülés miatti félelmei, illetve a hosszú utazás és távollét miatt aggodalommal telve érkezett haza. Itthon mradtak ugyanis gyermekei, illetve háziállatai, akikért egyaránt nagyon izgult.

Azonban elmondása szerint a legnagyobb örömet az okozta számára, hogy mindenki nagyon szépen boldogult, amíg anya a tengerentúlon bizonyította rátermettségét és tehetségét. 

Ezekből pedig jut bőven a művésznő számára. Talán legikonikusabb villantása kapcsolódik a 2000-es évek egyik népszerű magyar mozijához, a Tibor vagyok, de hódítani akarokhoz. A címpszereplő Tibor (Fancsikai Péter) leghőbb vágya volt, hogy ágybabújhasson kiéhezett tinédzserként a vadító és elérhetetlen nővel. Azonban a Gregor Bernadett által alakított Rényi Lexi kegyeit végül nem hősünk nyerte el a vígjáték végére. Szerencsére a forgatáson nem volt szégyenlős az akkor még csak 33-34 éves Berni, így elég sokat megmutatott magából. Sőt, az előző házassága idején egy kicsit intimebb, kétszemélyes darabot is vitt együtt akkori párjával, Szarvas Attilával.

„Az a legizgalmasabb, hogy saját magunk rendezzük a darabot, ráadásul otthon, a saját szobánkban próbálunk. Úgy érzem, még közelebb kerültünk egymáshoz a férjemmel az exkluzív munka kapcsán. Sokat nevetünk, de voltak olyan esetek, amikor belepirultunk a szövegbe. Persze, nem kell szexjelenetekre gondolni, de azért bőven tartalmaz pikáns részeket a darab.”

- nyilatkozta utólag a színész-énekesnő a Ripost-nak, aki az utóbbi időben már sokkal inkább mutat keveset a bájaiból a közvélemény felé. Sajnos.

Villantás az említett moziban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás