promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató üzenetet talált a használtan vásárolt ruhája zsebében egy nő, azonnal leverte a víz
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki se szeretne ilyen cetlit találni a ruhájában, az biztos.

Magyarországon is nagyon népszerű helyek az úgynevezett „turkálók”, vagyis a használt ruhákat árusító üzletek, hiszen itt általában nagyon jó áron lehet megvásárolni akár márkás termékeket is, feltéve, hogy nem zavar minket az, hogy mások már egy ideig viselték őket. A legtöbb ilyen boltban általában ellenőrzött ruhadarabok vannak, hiszen nem akarnak hibás dolgokat árulni – de megesik, hogy érdekes meglepetéseket rejtenek a zsebek.

Egy amerikai nő is megfordult nemrég egy ilyen használt ruhákat áruló helyen, talált is magának egy csodaszép, vörös, virágmintás blézert. Felpróbálta, remekül állt rajta, ezért úgy döntött, hogy megvásárolja. Csak később vette észre a zsebekben kutakodva, hogy volt benne egy üzenet, amitől egyből leverte a víz – valószínűleg senki se szeretne ilyesmit találni egy ruhadarabban.

A használt ruha zsebében egy tűvel odatűzött, hátborzongató cetli lapult, rajta egy utolsó kívánsággal.

Azt írták kézzel a papírra, hogy „ebben a vörös blézerben temessetek el”, ez pedig érthető módon eléggé felkavarta a ruhadarab új tulajdonosát, hiszen ezek alapján valaki ebben szerette volna megtenni a végső útját, de úgy tűnik, hogy ez sajnos nem jött össze neki – a kommentelők egyből írták is, hogy ez az egyik legszomorúbb dolog, amit valaha is láttak az egész interneten.

Sokan maximum zsebkendőt találnak a használt ruhák zsebében, nem ilyen szívszorító üzenetet. Azt nem lehet tudni, hogy az amerikai nő ezek után még felveszi-e a vörös blézert, de érthető lenne, ha úgy döntene, hogy nem, hiszen innentől kezdve valószínűleg mindig az fog az eszébe jutni, hogy valakinek annyira fontos volt ez a ruhadarab, hogy magával akarta vinni a sírba – de ez végül sajnálatos módon nem így lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás