promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki melltartóban Dwayne Johnson pankrátorrá lett kislánya
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ava Raine néven a WWE pankrátora, de modellnek sem lenne utolsó.

Napjaink egyik legsikeresebb és legnépszerűbb színészének számít Dwayne Johnson. Az örökifjú színész ugyan már elmúlt ötven, egészen pontosan már 51 éves, mégis az egyik legsportosabb testű férfinak számít Hollywoodban. A Szikla becenévre hallgató példakép karrierje a mozivásznon nehézkesen indult, ám egy erőteljesebb újragondolás után megtalálta a neki való forgatókönyveket és szerepeket. A korábbi sikeres pankrátorból az amerikai filmgyár egyik olyan igáslova lett, akinek a részvétele szinte garantálja a sikert az adott mozi esetében. Dwayne Johnsonnal ugyanis már emberemlékezet óta nem találkozhattunk rossz filmben.

A popcorn mozik királya nemrég tért vissza egy kisebb pihenő után a nagyvászonra, igaz csak egy cameo erejéig találkozhattunk vele a legújabb Halálos Iramban epizód végén. Ám színrelépése (és egyben visszatérése a "családba") azt sejteti, hogy ismét ő mentheti meg Dominic Toretto és barátai bőrét. Már most epedve várjuk a folytatást jövőre. Az pedig már csak hab a tortán, hogy érkezni fog még a franchise-ba olyan alkotás, ami Johnson karakterét, vagyis Luke Hobbs-ot teszi a középpontba. Nem akarjuk elkiabálni, de alighanem hamarosan apja nyomdokaiba lép a 22 éves lánya, Simone Garcia Johnson is. Művésznevén Ava Raine, aki ezzel a megszólítással egyengeti saját pankrátor karrierjét a WWE égisze alatt. 

A szemrevaló, bár apja kiköpött másának számító Ava Raine a kikövezett úton halad, ám saját erejéből tett hírnévre szert eddig.

Az elmúlt pár év alatt kimondottan látványosan pakolta magára az izomzatot, széles vállait és markáns végtagjait a férfiak többsége is megirigyelheti. A részben szamoai származású lány így már a családja negyedik generációját képviseli a pankráció világában, és a következő esztendőkben valóban sikeres sportoló is válhat belőle. Azonban kizártnak tartjuk, hogy hamarosan ne kacsingatna Hollywood felé az egyébként is roppant színpadias WWE közegéből, ahonnan édesapja is képes volt kitörni egykoron. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás