promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató rémlény támadt egy autósra, de senki se hitt neki - Majd megnézték az alvázát, és mindenki ledöbbent
Borítókép:  youtube.com/Skinnee White (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbben egyből sokkot kaptak volna egy ilyen groteszk szörnyeteg láttán.

Rengeteg városi legenda van, amik vagy teljesen a képzelet szüleményei, vagy van bizonyos szinten valóság alapjuk. Persze ezt nehéz eldönteni, főleg akár több évtized távlatából, viszont vannak olyan esetek, amik annyira megrémítették az embereket, hogy még most is rettegést váltanak ki, ha csak megemlítik őket valahol – ilyen például a Riverside Monster, vagyis a riverside-i szörnyeteg rejtélye is.

Egy Charles Wetzel nevezetű férfi állítólag 1958. november 8-án látta a rettenetes lényt, ami már elmesélés alapján is olyan, mint egy megtestesült rémálom. Éppen hazafelé tartott a kocsijával este, mikor látta, hogy a folyó egy kicsit elárasztotta az utat, ezért lelassított. Hirtelen arra lett figyelmes, hogy a rádióból statikus zaj kezdett szólni, majd olyasmi történt, amire sose számított.

A férfi előtt megjelent egy furcsa kinézetű, karmokkal rendelkező lény, ami egyenesen rá meredt a hatalmas, zöldesen fénylő szemeivel.

A pikkelyes szörnyetegnek embertelenül hosszú karjai voltak, a lábai pedig a teste oldalából jöttek ki. Kerek feje volt, amin nem voltak fülek, a szája pedig kidudorodott, a férfinak ötlete sem volt, hogy mi lehetett.

A halszörnynek is tekinthető lény hirtelen a karmaival elkezdett az autó felé nyúlni, és hiába tolatott Charles Wetzel, követte őt, majd elkezdte hangokat kiadva karistolni a motorháztetőt és a szélvédőt. A férfi ösztönösen a kesztyűtartóban lévő fegyveréhez nyúlt, de végül úgy döntött, hogy nem használja, mivel nem volt benne biztos, hogy el tudja találni a rémséget – illetve attól is félt, hogy egy esetleges megsebesítés hatására hogyan reagálna a fenevad.

Végül gázt adott, és megpróbált elmenekülni. A lény a kocsi alá került, a férfi pedig áthajtott rajta, miközben hallotta, hogy kaparássza az alvázat, és rémisztő hangokat ad ki. Meg sem állt a kocsijával a rendőrségig, ahol először nem hittek neki, majd megnézték a járművet, és látták a karcolásokat, illetve az olaj-szerű foltokat. Ezek után elmentek megvizsgálni a környéket, kutyákat is bevetettek, de nem találtak semmit.

Másnap állítólag más is látta a hátborzongató lényt, de utána teljesen nyoma veszett, és azóta is találgatják az emberek, hogy vajon mi is lehetett, illetve honnan jöhetett – itt lehet megnézni egy videót, amiben animációval mutatják be az imént ismertetett eseményeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás