promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rudolf Péter élő adásban akadt ki, a nézőket sokkolta az Üvegtigris sztárjának kirohanása, még a kamera is elsötétült
Borítókép:  youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen botrányos pillanat talán még sosem volt a magyar televíziózásban.

Rudolf Pétert rengeteg alkotásban láthattuk már, de a legtöbben valószínűleg a Beugró című mókás műsor, vagy az Üvegtigris-széria miatt ismerik őt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ő volt az ikonikus Marty McFly magyar hangja a Vissza a jövőbe-trilógiában, így a szavai örökké ott fognak csengeni a fülünkben – hamarosan pedig lehet, hogy az Üvegtigris 4-ben láthatjuk őt, de hiába jelentette be Alekosz, hogy ő alakítja benne Kovács Kokó István bokszolót, azóta már kiderült, hogy ez nem így van, hiszen a készítők egyelőre még csak beszélnek a filmről.

Biztosan kevesen emlékeznek már rá, de 2002-ben Rudolf Péter egy elég különleges műsort hozott az RTL (akkori még RTL Klub) képernyőjére. Az Emberek a Holdon az ország egyik első stand-up comedy programja volt, de a legelső adás akkora botrányba fulladt, hogy azóta se volt ahhoz fogható – a nézőket egyenesen sokkolta, amit látnak, sokan máig nem tudják, mi zajlott a háttérben.

Az Emberek a Holdon első, elvileg teljesen élő (vagy csak ügyesen annak tűnő) adásában Rudolf Péter rettenetesen kiakadt, amiért nem a megbeszéltek szerint zajlanak a munkálatok – majd elszabadult a pokol.

A színész elnézést kért, és elmondta, hogy ezt így nem tudja csinálni. Még a producerrel is összekapott az adásban, a kamerák is elsötétültek, teljes volt a káosz, a nézők pedig csak néztek, hogy ez vajon komoly, vagy csak megrendezett – az biztos, hogy rendkívül hatásos volt, főleg, hogy már előtte hallani lehetett a magazinokban, hogy Rudolf Péter a színfalak mögött eléggé összekapott a készítőkkel.

Az adás megszakadt, a csatorna pedig leadta az Arnold Schwarzenegger-féle Ikrek című filmet, miután Batiz András bejelentette, hogy „technikai problémák” merültek fel az Emberek a Holdon című műsorral kapcsolatban. Tényleg hihetetlen volt az egész, a közönség nem hitt a szemének, hogy ilyesmi megtörténhet a tévében – de hosszú évekkel később kiderült az igazság.

Az Emberek a Holdon producere Árpa Attila volt, aki állítólag a könyvében elárulta, hogy az egészet megrendezték, és nagyon sajnálja, hogy a műsor végül megbukott – itt lehet megnézni a jelenetet, ami annak idején az egész országot megbotránkoztatta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás