promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert is beállt a Suhajda Szilárdot bírálók táborába, mennydörgő véleményével mindenkit meglepett
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert sem tudta szó nélkül hagyni Suhajda Szilárd sokakat megosztó esetét.

Az utóbbi hetekben az egész országot lázban tartotta Suhajda Szilárd tragikus esete. A hegymászó elhatározta, hogy első magyarként teherhordók és mesterséges oxigén használata nélkül próbálja meghódítani a világ csúcsát, a Mount Everestet, de sajnos nem sikerült neki, a holttestét azóta sem találják – de ha egyszer meg is lelik, állítólag akkor is ott fog maradni a család kérésére.

Suhajda Szilárd története elég megosztó, hiszen vannak, akik igazi hősként tekintenek rá a bátorsága miatt, de olyanok is bőven akadnak, akik önzőnek tartják őt, amiért ilyesminek tette ki a családját. Ezek után várható volt, hogy az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert is megszólal a témával kapcsolatban, az Önkényes Mérvadó című műsorban elhangzott véleményével pedig sokakat meglepett.

„Nem hiszem, hogy hőst kéne csinálni Suhajda Szilárdból, mert nem volt az, nem fedezett fel semmit, a tevékenységének nem volt látható közhaszna”

– mondta Puzsér Róbert, aki azt is hozzátette, hogy tragikusnak, rettenetesnek tartja Suhajda Szilárd halálát.

Azzal valószínűleg mindenki egyet tud érteni, hogy valóban nagyon sajnálatos, hogy Suhajda Szilárd elhunyt. Puzsér Róbert arra is kitért, hogy az embernek ilyenkor választania kell a szenvedélye és a családja között – a hegymászó pedig egyértelmű döntést hozott, amikor elindult a Mount Everest felé egy ilyen céllal a fejében, illetve a szívében, tudván, hogy nem biztos, hogy hazatér.

Puzsér Róbert a műsorban való megszólalása alapján leginkább Suhajda Szilárd hozzátartozóit sajnálja:

„Nyilvánvaló, hogy jár a kegyelet és a részvét is. Azt hiszem, elsősorban a hozzátartozóinak. Nem gondolom, hogy a részvétlenség elfogadható akármilyen szenvedély esetében, ha az illető belehal. [...] De azt gondolom, példaképet sem kell fabrikálni belőle”.

Itt lehet meghallgatni az Önkényes Mérvadó teljes adását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás