promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hálószobatitkait teregette ki a Cápák között milliárdosa: ezért nem tudott teljesíteni az ágyban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Cápák között befektetője őszintén beszélt intim problémájáról.

Sose gondoltuk volna, hogy éppen a Cápák között egy befektetője, az ország egyik milliárdos üzletembere fog beavatni másokat az intim dolgaiba. A mindig keményen őszinte Moldován András egy hamisítatlan hálószobai titokról rántotta le a leplet, és közzétette a TikTok-csatornáján.

A sertésmogul férfiasan bevallotta, hogy volt idő, mikor képtelen volt teljesíteni az ágyban, egyszerűen nem tudott lefeküdni azzal a lánnyal, akibe szerelmes volt. Elmondása szerint annyira szerette a titokzatos hölgyet, hogy ez komoly problémákat szült.

„Egyszer volt átmeneti merevedési zavarom. Az történt, képzeljétek el, hogy annyira szerettem egy lányt, olyan nagyon szerelmes voltam, hogy nem tudtam vele szeretkezni”

- fogalmaz a TikTok-videóban a Cápák között milliárdosa.

Moldován András azt is elárulta, hogyan küzdötte le ezt a kellemetlen problémát. Eleinte nem értette, hogy ez miért van, hogy fordulhat elő, hogy pont egy olyan lánynál merül fel merevedési zavar, akit annyira szeret, aztán ahogy gondolkodott, eszébe jutott a megoldás.

Elmondása szerint úgy lábalt ki az egészből, hogy beszéltek a problémáról, és úgy már minden sokkal könnyebb volt.

„Szerintem amiről tudtok beszélni, azt meg is tudjátok oldani”

- zárta a videóját a sertésmogul.

@moldovanandrasofficial Válasz @VállalkozásTémák részére Amiről senki nem mer beszélni, de sok mindenkiben benne van. Nyíltan és őszintén. #moldovánandrás #őszinteség Nirvana - Official Sound Studio
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás