promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joe Biden megerőszakolhatott egy nőt Washingtonban - elsöpri a botrány az amerikai elnököt?
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nemi erőszakot eddig a szőnyeg alá söpörte az USA, de az áldozat most Moszkváig menekült.

És bizony az oroszoknál megértő fülekre lelt az egykori szenátusi alkalmazott, Tara Reade. A hölgyemény ugyanis újra előadta a Putyin-rezsim legnagyobb örömére, hogy az Egyesült Államokban lényegében üldöztetés áldozata lett, amiért elő mert hozakodni az állítása szerint 1993-ben megesett erőszakkal. Ugyanis Reade már 2020-ban az előző választási kampány során próbált figyelmet szerezni, ám a híradások messzire kerülték a témát.

Joe Biden természetesen rövidre zárta a kérdéseket akkoriban, és határozottan állította, hogy soha nem történ meg az erőszakos eset. Ezt támasztották elő a demokrata elnök akkori munkatársai is, akik ráadásul alig-alig emlékeztek Tarara 1993-ból, amikor egy rövid ideig a szenátusi irodájukban dolgozott. De, hogy bárki is szexuális erőszakra vetemedett volna, el se tudták képzelni. Ennek fényében már a cáfolat érkezése után rengeteg támadás érte a nőt, miszerint csak egy szélhámossal van dolga az amerikai közvéleménynek.

Reade az elmúlt időszakban utazott az őt szívélyesen meginvitáló Oroszországba. Tegnap sajtótájékoztatót tartott, miszerint lényegében menekülnie kellett saját szülőhazájából,

ugyanis újra fenyegetni kezdték, és egészen konkrétan a halálát emlegették zaklatói. Szemmel láthatóan örült új otthonának, ugyanis a hírek szerint az állami propaganda gépezet intézkedik az ügyében, hogy minél hamarabb orosz állampolgárságot kaphasson. Így viszont már aligha meglepő a nyilatkozata:

„Amikor leszálltam a gépről Moszkvában, nagyon hosszú idő óta először éreztem magam biztonságban, úgy éreztem, meghallottak, és tiszteletben tartottak. Az én hazámban ez nem történt meg. Az Oroszországnak, mint ellenségnek az illúzióját néhány washingtoni elitista terjeszti, akik elszántan problémákat okoznak”

- szidta hazáját a Reade.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás