promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joe Biden Budapesten járt és Britney Spears dalokat énekelgetett
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ehhez nem is kell több, csak egy kis alkohol, és máris Magyarországon van Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke.

Tavaly januárban került sor Joe Biden beiktatására, aki az Egyesült Államok 46. elnökeként kezdte meg a munkáját. Az esemény még a bulvárhírekbe is bekerült, mivel olyan sztárok tűntek fel, mint Lady Gaga vagy Jennifer Lopez.

Nem volt ismeretlen az amerikai nép számára, mivel 2009 és 2017 között az ország alelnöke volt Barack Obama elnöksége alatt. Biden beiktatását követően szinte azonnal több rendeletet is aláírt. Többek között visszaléptette országát a párizsi éghajlatvédelmi egyezménybe, moratóriumot hirdetett a kilakoltatásokra és a diákhitel visszafizetésére a koronavírus-járvány idejére, az egyes muszlim országokra vonatkozó beutazási tilalmat eltörölte.

Abban szinte biztosak lehetünk, hogy Joe Biden nem fog Magyarországra látogatni. Persze ha valaki irdatlan mennyiségű alkoholt iszik, akkor ez semmi perc alatt megváltozhat.

Egy budapesti szálloda külföldi vendége tényleg Joe Bidenre itta magát. Azért hívták ki hozzá a mentőket, mert annyira részeg volt, hogy megsérült. A 45 év körüli, etiles leheletű férfi azt állította, hogy ő Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke.

Még whiskyre is meg akarta hívni a mentősöket, amit valószínűleg simán fel is iratot volna a Fehér Ház számlájára.

„A férfit stabil állapotban szállították kórházba, ami alatt felcsendült több méltatlanul elfeledett Elvis nóta, Tina Turner dal és Britney Spears „Oops!... I did it again” című slágere is, amit még a sürgősségi osztályon várakozók is “élvezhettek” egy rövid ideig”

- írta a közleményében az Országos Mentőszolgálat.

A kommentelők azt írták, hogy ebben valószínűleg szerepe lehetett néhány feles jó magyar házi pálinkának is, amit a külföldiek nem igazán szoktak bírni.

Nem olyan rég a mentőknek ennél jóval keményebb feladatuk volt, mivel egy kisbusz árokba hajtott, majd felborult Páhi közelében. A balesetben többen megsérültek, köztük gyerekek is. A helyszínre perceken belül négy mentőautó és két helikopter is érkezett, akik 8 főt láttak el. Végül mindenkit stabil állapotban szállítottak kórházba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás