promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara olyan képeket rakott ki magáról, hogy még az édesanyja sem bírta szó nélkül hagyni őket
Borítókép:  TV2 (via velvet.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya egész bevállalós ruhában pózolt.

Schobert Norbi nemrég bejelentette egy komoly büntetés után, hogy visszavonul, a családja pedig minden bizonnyal támogatta őt ebben, hiszen azt szeretnék, hogy elkerülje a stresszes helyzeteket, nehogy megint stroke-ja legyen.

A Schobert család nemrég Montenegróba utazott, ahol gyönyörű idő és látvány várta őket, ezt pedig természetesen mindenki kihasználta, készült pár remek fotó ezen a különleges helyen – persze Schobert Lara mindenkit lepipált képek terén.

Utoljára akkor hallottunk Schobert Laráról, mikor Alekosz hasonló habitussal rendelkező öccse, Nagy Tibor nyilvánosan kérte meg őt, hogy hívja el randizni. Schobert Norbi lánya elvileg nem reagált a semmiből jött közeledésre, de a kommentelők szerint egészen szenzációs lett volna, ha összejönnek, hiszen náluk különlegesebb sztárpár biztos, hogy nem létezne – már a meglepetés ereje is mindenkit letarolna.

Mondhatnánk, hogy Schobert Lara egészen Montenegróig menekült Alekosz öccse elől, de ez persze nem így van – legalábbis nagyon bízunk benne.

Aki követi Schobert Larát, az tudja, hogy a sztárcsemete olyan posztokat rak ki magáról, mint egy igazi topmodell, fantasztikusan néz ki a fotóin. Ez most is így van, ugyanis a Montenegróban készült felvételeken egészen bevállalós, hasvillantós, fekete ruhában van, és úgy pózol, mintha az egész ország az övé lenne – így is kell, a legnagyobb nemzetközi influenszerek is pontosan így szokták.

Még Schobert Lara édesanyja, Rubint Réka is dobott egy elismerő kommentet a poszthoz:

„Álomszép”.

De nem ő volt az egyetlen, hiszen rengeteg dicséretet kapott Schobert Lara, és még Győzike lánya, Gáspár Evelin is egy tüzes hangulatjellel jelezte, hogy a fiatal híresség bizony nagyon jól néz ki a felvételeket – sőt, Vajna Tímea is kedvelte a posztot.

Itt lehet megtekinteni Schobert Lara fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás