promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szupervékony Szabó Zsófi bombasztikus keblekkel vadássza a következő Nagy Ő-t
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi eddig tagadta új barátja létezését, de ez a villantás izgató bikiniben igazi bombarobbanás a strandon.

Több évnyi zajos párkapcsolati problémák és útkeresés után a jelek szerint kezd megbékélni a sorsával a még mindig csak 34 éves Szabó Zsófi. A legendás mesélő, Szabó Gyula egyetlen leánya korábban elvált a roma-összefogás párti politikustól, Kis Zsolttól, akitől egy gyereke is született, Mendel személyében. Legutolsó híres párja pedig az olimpiai bajnok úszócsillag, Hosszú Katinka exe, Shane Tusup volt. Az amerikai edző és megmondóemberrel bizarr és vihartépte szerelmet éltek meg, ám az eljegyzés ellenére is tiszavirág életűnek bizonyult a kapcsolatuk. 

Zsófi a magánéleti nehézségek ellenére is a magyar RTL egyik állandó frontembere, fontos arca Magyarország reggeleinek a Reggeli által. Ám korántsem biztos, hogy Szabó kisasszony csupán csak a televíziós karrierjére próbál koncentrálni, illetve abból megélni. Ugyanis mint a legtrendibb influenszerek sorra látja el követőit és rajongóit a legjobb tartalmakkal az Instagram csatornáján. Mára a TV2 Jóban Rosszban egykori Tanakis Bettyje már egy komoly vevőpotenciált magába foglaló 390 ezres követőtábor mustrálja a mindennapjait. Zsófit pedig a legkülönfélébb cégek és márkák karolják fel rendre, hogy vele adják el a legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat. 

Most éppen a Calzedonia támogatta meg Zsófink nyaralását a Földközi tenger gyönyőrű paradicsomában, a magyarok által is nagyon kedvelt Cipruson.

Egészen pontosan hősnőnk a szó szerint festői, és szinte karibi hangulatot árasztó Columbia Beach-re nyert bebocsájtást. Sajnos arról egyelőre nincs információnk, hogy Zsófi egyedül vagy esetleg egy titkos új szerelemmel látogatott el a parányi szigetországba. Bár természetesen már most tűkön ülve várjuk a fejleményeket, hogy megtudjuk a teljes igazságot a röpke májusi kirándulásról, amely kizárt, hogy nem az új nagy ő-t hivatott belénk plántálni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás