promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi akkorát villantott az utcán, hogy rögtön összekeverték Tóth Andival
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi ruhája az utcán nyílt szét, és azonnal lencsevégre kapták.

Az olaszországi Fasano városában található Masseria Torre Coccaro egy 5 csillagos luxusszálloda, amit a legtöbben csak képekről tudnak megcsodálni, hiszen olyan árakon adják ki a szobákat, hogy az sokak számára megfizethetetlen.

A hotel igen jó helyen található, hiszen nemcsak a szép, fehér strandhoz van közel, de a Casa alla Fasanese Művészeti Múzeumhoz, a városközponthoz, és az Acquapark Egnazia nevű vízi világhoz is.


Ezen a mesés helyen tartózkodott Szabó Zsófi is, akit ismét a Calzedonia szettjeiben fotóztak. A kebelcsoda műsorvezető saját magán mutatta meg a divatmárka legújabb darabjait, közben pedig formás alakját is megvillantotta a követői legnagyobb örömére.

Bár sokan vannak, akik szerint Zsófi túlzásba vitte már a fogyást és az edzéseket, de az RTL sztárja szemmel láthatóan ragyogóan érzi most magát a bőrében. Mikor megérkezett Olaszországba, rögtön készült róla egy csodás kép, amit ki is rakott a közösségi oldalára. Ezen a fotón a műsorvezető egy fekete-fehér bikini felsőt, egy hosszú farmernadrágot, és egy bőrdzsekit visel.

A követői egyenesen odáig vannak a látványtól, de azért többen is megjegyezték, hogy nagyon hasonlít már Tóth Andira.

„Kajak Tóth Andi másolat lettél!”

„Hirtelen azt hittem hogy a Tóth Andi”

„Tiszta Tóth Andi vagy ezen a fotón”

- írták a kommentelők, de olyan is volt, aki szerint Szabó Zsófinak már túl van méretezve a melle az alakjához; túl nagy implantátum van benne.

Szabó Zsófi olaszországi fotóit alább nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás