promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi olyan képet rakott ki magáról, hogy a celebek sem hagyták szó nélkül
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófihoz még a magyar celebeknek is volt egy-két szava.

Szabó Zsófi bombasztikus formába vágta magát, miután eldöntötte, hogy életmódot vált és rendszeresen fog edzeni. Az eredmény hamar meg is látszott rajta, de most már lehet, le kéne állnia. A követői szerint ugyanis már túlzásba viszi, az RTL dekoratív műsorvezetője olyan vékony lett, hogy egyesek szerint ez már nem áll jól neki.

Legutóbbi posztjához is egy olyan képet mellékelt, amin megvillantotta a hasát, de sokaknak feltűnt, hogy van valami furcsa csík is rajta, amiről egyelőre nem tudni, hogy mi lehet. Van, aki szerint egy műtét után maradt meg neki, de nincs információnk arról, hogy Zsófinak lett volna hastájéki műtétje az elmúlt időszakban. Nekünk ez sokkal inkább tűnik egy olyan csíknak, ami már a hasizom része, maximum Zsófi pont úgy fordult a fotózás közben, hogy nem egészen egyértelmű.

Mint az az egyik kommentből kiderült, Zsófi kizárólag az edzésekkel és az egészséges ételekkel érte el ezt az alakot, és ahogy ő fogalmazott, sokszor nehéz megállnia, hogy ne egye meg azokat a finom falatokat, amiket a kisfia meghagy. Pedig néhány követője szerint vissza kellene szednie magára egy keveset, mert többen is megjegyezték, hogy nagyon vékony.

„Hát elég vékony vagy, minden nőiséget elvesztesz, ha tovább fogysz”

„Nagyon vékony vagy, csinos szép, de picit túl vékony”

„Szuper edzett vagy, de olyan pici, vékony! Remélem azért erő is vagy!”

Több magyar celeb is hozzászólt Szabó Zsófi képéhez. Míg Cinthya Dictator néhány tüzes, szívecskés emojival fejezte ki véleményét, addig a modellként ismert Polgár Kriszta már azt írta neki, hogy

„Wooow”

Sydney van den Bosch is odáig volt a fotótól, de elismerőn reagált Kiss Virág testépítő is, aki 2013-ban és 2016-ban is első helyezett lett a 160 cm bikini fitness kategóriában az Arnold Classic Europe nevű versenyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás