promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Többmilliós csúcsverdája van Szabó Zsófinak, elképesztő álomautót villantott a gyönyörű műsorvezető

Többmilliós csúcsverdája van Szabó Zsófinak, elképesztő álomautót villantott a gyönyörű műsorvezető

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi feneke alatt nem akármilyen kocsi díszeleg.

Szabó Zsófi egy igazán érdekes jelenségnek számít Magyarországon, hiszen egy elég megosztó személyiség, akinek folyton a magánéletével foglalkoznak az emberek. Sokak szerint tehetségtelen és nem televízióba való, mégis megállás nélkül születnek róla a cikkek, és mindenki azt találgatja, hogy éppen kivel kavar a Shane Tusuppal való, hirtelen szakítása után – kicsit olyan, mintha ő egy igazi hollywoodi bulvárceleb lenne.

Az is hozzátartozik a történethez, hogy Szabó Zsófi nem igazán szokta mostanában beavatni a nagyközönséget a magánéletébe, ezért is furcsa, hogy ennek ellenére mégis ennyire terítéken van a dolog. A Reggeli néha sokakat kiakasztó műsorvezetője általában csak csábító képeket rak ki magáról, vagy dolgokat reklámoz a posztjaival – most pedig sikerült összehoznia a kettőt, miközben megmutatta a kocsiját.

Szabó Zsófi „Me & my BMW” szöveggel posztolt egy videót, amin először a lehengerlő szépségét csodálhatjuk meg, majd a csodálatos autóját, ami egy olyan járgány, amiről biztos, hogy rengetegen álmodoznak itthon, hiszen egy méregdrága, többmilliós járműről van szó, ami belülről szinte olyannak tűnik a hatalmas érintőképernyő miatt, mint egy igazi űrhajó.

Valószínűleg nagyon elégedett ezzel a kocsival Szabó Zsófi, hiszen boldognak és büszkének tűnik benne, nem akármilyen járműbe rakhatja a formás fenekét az utazásai során. A kommentelők szerint is fantasztikus az autó, szóval ezek alapján jól választott a csinos híresség.

Itt lehet megtekinteni Szabó Zsófi elképesztően szép kocsiját: