promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi melltartó nélkül mutogatta merev szilikoncickóit, rommá is szapulták érte a követői
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi újra bedobta a szilikonmelleit, ezúttal melltartó sem volt rajta.

Szabó Zsófi jó ideje már szexi femme fatalaként bolondítja a magyar médiát és bár rengeteg kritikát kap, civiliektől és közszereplőktől is (a Glamour-gálán is kisebb botránytokozott viselkedésével), őt ez látszólag nem zavarja. A Reggeli egyik műsorvezetőjeként korán kel, majd intézi az egyéb teendőit és édesnya is. Viszont ezek mellett nem felejt el nőnek lenni sem, egy-egy szexi fotó szinte elengedhetetlen az Instagramjáról, most is éppen egy szexi fotózáson vett részt, ahova még melltartót sem vett fel. 

A hosszú farmerruha mély dekoltázsa egyértelműen megmutatja, hogy Szabó Gyula lánya nem visel melltartót a ruha alatt és hetyke cicijei kerek formája is szembetűnő. Szabó Zsófi nyíltan vállalta már korábban is, hogy megcsináltatta a melleit és implantátumot rakatott beléjük. 

„Ha manapság egy nő nincs megelégedve valamelyik adottságával, miért ne változtathatna rajta? A lényeg, hogy ne essen túlzásokba, s ne legyen természetellenes az eredmény”

- mondta el korábban véleményét a plasztikai műtétekről. 

Zsófi Instagramon megosztott videója mellé csak annyit írt, hogy "ma" és egyértelműen valamilyen magazinfotózáshoz készült a szexi anyag. A rövid videón jól látható, hogy külön ember van arra a fotózáson, hogy legyezze Zsófit, amitől szélfútta hatású lesz a haja, ő maga pedig ide-oda forog szexi ruhájában és csábosan szemez a kamerával, miközben fotózzák. 

Szabó Zsófi Shane Tusuppal való szakítása óta hivatalosan egyedülálló, és azt hangoztatja, hogy nem is akar most partnert az életébe, de rengeteg férfival hozták már őt hírbe azóta és sokan is udvarolnak neki, még a közösségi oldalain is:

Ha lesz üresedés érdekelne ez a legyezői állás! Fizetés nem szempont!

- írta valaki kommentben, de olyan is volt, akinek szemet szúrtak a szilikoncickók:

Műanyagnak néznek ki...

Majd jött rá a válasz is gyorsan:

„Hát az, nem?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás