promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófit a fél sztárvilág elküldené a francba, alaposan leégette magát bunkó viselkedésével
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi sokak szerint botrányosan viselkedett egy elegáns gálán, és láthatóan tett az egészre.

A múlt héten megrendezésre került Glamour Woman of the Year gála kapcsán nagy visszhangot vert, hogy több hazai híresség is nemtetszését fejezte ki Szabó Zsófi a díjátadón való viselkedésével szemben. Szabó Gyula lánya sokak szerint az egész gálán tiszteletlenül viselkedett és a Cápák között műsorvezetője (és az egyik legismertebb hazai tévés arc), Lilu szerint míg ő beszédet mondott a színpadon és megköszönte a díjat, addig Zsófi a háttérben hangosan nevetgélt és szelfizgetett. Az igazsághoz hozzátartozik. hogy nem csak az RTL Reggeli műsorvezetője viselkedett így, hanem többen is a gálán, de Tatár Csilla és Lilu is csak Szabó Zsófit nevesítette konkrétan ebben az ügyben. 

Lilu ezt írta az Instagramra:

Részlet a bejegyzéséből:

„Igen, zavaró volt, hiszen nekünk, ez egy fontos pillanat volt az életünkben és, sok munka van mögötte. Számít, vagy esetleg, meglepő volt? Nem. Hiszen ők azért jöttek, mert már kevés esemény van, ahova ezeket a ruhákat felvehetik, és megmutathatják magukat, és elég sokan le is fotózzák. És ezzel sincs baj. A baj azzal van, ha mi, és a közönség összekeveri az influencert, azzal, aki szép ruhákban, jó kajákat szeret posztolni, és semmi több”.

De az eset kapcsán megszólalt a Youtuber Osváth Zsolt is, aki egy videóban ecsetelte, hogy Szabó Zsófi ismét bebizonyította, hogy nem tud viselkedni. (Osváth Zsolt nyíltan nem kedveli a műsorvezetőt). 

Az ő videója itt látható:

„Szabó Zsófi végig röhögészett és szelfizett, miközben Lilu díjjal a kezében éppen beszédet mondott és köszönte meg a díját, illetve próbált magvas gondolatokat megfogalmazni. Leesik az állunk – de miért? Örüljünk neki, hogy [Szabó Zsófi] nem szart a terem közepére és kezdte el dobálni a többieket. Én azt gondolom, hogy ez is egy teljesítmény. Érthető, hogy nem figyelt egyébként, sem ő, sem sok pályatársa, mert ez pont olyan, mint amikor valaki nekem mondjuk a kriptovalutáról kezd el beszélni. Ez itt egy választékos, többnyire jelentéssel bíró, magyar beszéd volt, mégsem egy cellulitiszkenőcs a Reggeliben, ergo nem biztos, hogy tudják értelmezni. És ha nem tudsz értelmezni valamit, akkor lányos zavarodban mit csinálsz...?”

- fogalmazta meg velős véleményét ismét Osváth. 

[[cikk2]]

Szabó Zsófi az eset kapcsán nem ragált az őt ért kritikákra, csak a ruhájáról osztott meg képeket a közösségi oldalain, melyben a kommentelők szerint leginkább egy szexi dominára hasonlított, de olyan is volt, aki odaírta a képe mellé, hogy ha nem tud viselkedni, maradt volna inkább otthon. 

„Viselkedni nem tud, inkább maradt volna otthon a gyerekével, ja meg a többi is”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás