promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A használt, illatos bugyijaimat árulom az internet sötét oldalán és úgy élek belőle, mint egy felsővezető
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik tavaszi rendrakás alkalmával végre összeszedtem magam és nekiálltam kiselejtezni a ruháimat. Szépen egyenként befotóztam őket és feltöltöttem őket egy ruhaeladással foglalkozó oldalra.

Jött néhány üzenet, szépen fogytak a ruhák, naponta feljártam megnézni írt-e valaki. A postafiókom bejövő levelet jelzett, megnyitottam és...

,,Szia! Használt bugyid, esetleg harisnyád nincs? 5000-ért megvenném."

Először el akartam küldeni azzal, hogy nekem ilyen perverzek ne írogassanak, de aztán szöget ütött a fejembe, hogy végülis, most is bugyi van rajtam és 5000 Forintból megvan a heti kajarendelésem. Gyorsan megnéztem, hogy van-e bármi személyes a profilomon, ami alapján be tudna azonosítani, de mivel ilyet nem találtam így végül belementem a bizniszbe.

,,Rendben. Több is van, milyen szeretnél?"

Meglepően részletes válasz érkezett: legyen tanga, nem baj, ha foltos, sőt, minél piszkosabb annál jobb. Hordjam legalább 3 napot illetve harisnya is érdekli.

Megegyeztünk egy igen kedvező árban, ami két koszos tangát és egy harisnyát takart. Megérkezett a a vételár, feladtam a csomagot, lezajlott a tranzakció.

Ennyire könnyen még sosem kerestem pénzt és elkezdtem gondolkozni azon, hogy lehetnek-e más érdeklődők. Nyilván erre az eredeti platform nem volt alkalmas, így elkezdtem böngészni az interneten és találtam egy kifejezetten erre specializálódott oldalt. Megnéztem a többiek profilját és hihetetlen mennyiségű érdeklődőt láttam.

Létrehoztam a profilomat és elkezdtem feltölteni a direkt erre a célra megvett fehérneműket. Meglepő statisztika született: a fancy csipkebugyikat sokkal kevésbé vitték, mint az egyszerű pamutfehérneműket. Egyértelműen a fehér szín a sláger, abból rengeteg fogy. Ha nem lenne egyértelmű, azon látszik a legjobban a használat.

Ha esetleg képet is mellékelsz arról, hogy min viselted az adott bugyit, az feláras és bizony sokan szívesen fizetnek ezért, arcpirítóan sok pénzt.

A zoknik és a harisnyák szintén külön kategória, ott azonban mindenképp ajánlatos a lábfejről is külön fotó. Lakkozótt körömmel, felvéve az árult terméket.

Sosem gondoltam volna, de gyakorlatilag fel tudtam mondani a munkahelyemen és már csak ebből élek. Igaz, hogy szívemet lelkemet beleteszem a "munkába". Csak prémium minőségű fehérneműt adok el, amit valóban én hordtam, valóban annyi ideig, mint ami fel van tüntetve, vagy amennyi ideig a vevő kéri. Az eddigi rekordom... ezt le sem merem írni. Nagyon sok nap volt. Viszont az összeg is igen magas volt, amit adtak érte.

Reklamáció még sosem érkezett, ellenben rajongóból annál több akad, rengeteg a dicsérő levél amit küldenek. Sokan visszatérnek és újabbnál újabb darabokat akarnak tőlem vásárolni.

A barátaim irigykedve figyelik, hogy miből engedhetem meg magamnak ezt a fényűző életet, de mindig valami kitérő válasszal terelem a témát. Bármennyire is jövedelmező, nem szeretném, hogy megtudják, miből telik a sok szép holmira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás