promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elektromos tűz okozott riadalmat az egyik kedves városunkban, kis híján katasztrófa történt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ijesztő látvány tárult nemrég a soltvadkerti lakosok elé: egyik kedve utcájukon hatalmas lángcsóvák csaptak fel. Videó lejjebb.

A tűz látványa évezredek óta félelemmel tölti el az embereket, amellett, hogy a túlélésünk egyik alapzáloga volt. Senki nem szeret vele váratlanul szembesülni és senki nem szereti ezt az amúgy csodás jelenséget váratlan helyen látni. Mégis ez történt most Soltvadkert lakóival. Soltvadkert egy kedves, Bács-Kiskun megyei település, akik az utóbbi időben nem kívánatos figyelemnek örvendtek. A Tiktokon jelent meg először az az általunk is közzétett felvétel, ahol egy elosztó szekrény gyulladt ki, méghozzá az Eötvös utca-Petőfi utca sarkán.

Ha maga a tűz látványa önmagában nem okozott volna elég ijedelmet, akkor az ezzel járó hanghatások biztosan elvégezték a "piszkos" munkát, ugyanis kevés ember számít tűzijátékszerű hangokra fényes nappal.

A szem-, és fültanúk robbanásszerű zajokról számoltak be, többen petárdázásnak hitték a balesetet és nem is értették, hogy hogyan fordulhat ez elő fényes nappal a városukban. Azonban beszámolók szerint korántsem volt életveszélyes a szituáció, inkább volt a jelenség félelmetes, mint valóban veszélyes.

Több megdöbbent komment is árulkodik az eset váratlanságáról, azonban sokan inkább viccesre vették a figurát, ha már úgyis megtörtént a baj:

,,Elnézést van egy kis szekrény a tűzben"

,,Pöpec kis mikró! De szerintem kész a popcorn…"

Itt pedig az ígért felvétel a felgyulladt trafóról, hát, nem tudom mit csináltam volna, ha ezt én látom élőben:

Jelezték, hogy áramszolgáltatási munkálatokat végeznek, illetve előrelátható áramkimaradásról is tájékoztatták az ottlakókat, az életveszélyről azonban valószínűleg elfelejtettek figyelmeztetni.

Ti láttatok már élőben tüzet? Van esetleg bármilyen hasonló felvételetek? Osszátok meg velünk a promotions@info.hu címen és hangot adunk neki!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás