promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, június 11-én örökre törlik a Disney+ legjobb akcióvígjátékát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meglepő döntés született a Disney által, törlés lesz a sorsa Ryan Reynolds sikerfilmjének.

Hazánkban még csak alig egy éve indult el a Disney+, ám a világ szerencsésebbik felében már 2019. végétől elérhető a streaming szolgáltatás. A "mikiegeres" cégre azonban sanyarú idők járnak, és az indulás és terjeszkedés óta egyre rosszabb eredményeket produkál a platform mind a nézettségi, mind az anyagi szinten. A hírek szerint az elmúlt hónapokban több millió előfizető pártolt el a Disney+ használatától. Ezt persze az amerikai cég igyekszik minél gyorsabban lereagálni, így csökkentve minél nagyobb mértékben a problémát. 

Korábban lehetett hallani, hogy a Disney is bevezeti a kötelezően megtekintendő reklámokat a platformjára, bár hazánkban egyelőre erről nincs szó. Nem úgy, mint az előfizetés drágulásáról, illetve a kínálat szűküléséről. Ugyan a streaming "csatorna" igyekszik saját, eredeti tartalmakkal is feltölteni a videótárolóját, a legjobb filmjei és sorozatai bizony nem éppen az ő "gyermekei". Kivételt a jobb és rosszabb minőséget képviselő Star Wars és Marvel sorozatok jelentenek. A többi, kimondatlanul is tölteléknek számító, Netflix-majmolásnak számító gender-, és rasszérzékeny témákat simogató termékek természetesen csúfos bukásnak számítanak. Az egész estés filmek terén mindig vannak sikeres irányzatok, a Disney saját jelentése szerint az elmúlt hetekben például roppant népszerű volt a nézők körében a Galaxis őrzőinek első két epizódja, lévén éppen a hónap elején érkezett a mozikba a trilógia zárása. Zajos sikerrel. 

A koronavírus-járvány miatti lezárások, majd az enyhítések után érkezett még 2021-ben a mozikba a Free Guy. A popkultúrális filmes és videójátékos utalásokra épülő alkotást még a FOX kezdte el fejleszteni, majd már a Disney főnöksége alatt jelent meg. A Ryan Reynolds főszereplésével készült komédia nagy siker volt, csak a mozipénztáraknál több, mint 330 millió dollárt hozott, illetve a Disney+ palettáján is roppant népszerűnek számított egy időben. Azonban a hírek szerint mára olyannyira csökkent iránti az érdeklődés, hogy június 11-gyel végleg eltávolítják az online videótékából. Így járt egy rakás sorozat és film mellett az előbbi kategóriába tartozó Willow 1. évada is, mely a kultikus kalandfilm folytatásaként fürdött be. 

Már az előzetes is emlékezetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás