promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Embertelen kísérletek zajlanak Észak-Koreában, többezer orvos segíti a diktátort a kínzásokban
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Észak-Korea a világ legtitokzatosabb országa, a mindennapi élet apró részletei is államtitoknak számítanak, így nagy érdeklődés övezi, ha bármi napvilágra kerül. A szökés onnan szinte lehetetlen, ennek a bátor, fiatal lánynak mégis sikerült.

Észak-Korea a legtöbb ember szemében a kegyetlenséggel és a teljes abszurditással forrt össze, azonban az az információ, ami a lenti videóból kiderül, az összes eddiginél megdöbbentőbbnek hat.

A hölgy elsőkézből számol be az átélet borzalmakról, nagyon érdekes és informatív az előadási stílusa, illetve a téma is igen érdekes amiről beszél. A diktátor embertelensége nem ismeretlen a kívülállóknak, azonban a legújabb kísérlete messze túlszárnyalja a legvadabb képzeletünket is.

Az országban található egy intéztet, mely a Mansum Ganyamu nevet viseli, ami magyarra lefordítva nagyjából annyit tesz, hogy az Örök Élet intézete.

Ebben az épületben 10000 orvos dolgozik azon, hogy A vezér, Kim Dzsong Un örökké éljen, tehát a halhatatlanságot kutatják. Azok az emberek, akik a gyógyításra és mások megmentésére tették fel az életüket, belőlük tíz ezer a nap minden órjában embereket kínoz.

Az ország köztudottan hatalmas szegénységben él, az éhezés és az éhenhalás teljesen mindennapos jelenség, így még inkább kontasztosnak tűnik, hogy milyen elképzelhetetlen mennyiségű pénz folyik el erre a (valószínűleg eredményre nem vezető) kísérletezésre.

Azonban az igazán rettenetes információ ezután következik: az intézményben emberkísérletek zajlanak. Rabokon próbálják ki a vadabbnál vadabb kísérleteket, akik nagy valószínűséggel előbb utább mind belehalnak a próbálkozásokban. A szerveiket használják, majd eldobják őket, mintha sosem léteztek volna, mindezt pedig a politikai vezetők olyan magasztosan adják elő, mintha a vezérükért adták volna, akár önként az életüket.

Itt a felvétel, amelyen megtekinthető a bátor hölgy és az első kézből származó tapasztalatai:

Kérdés, hogy meddig mehet még ez a világ számára is egyre nyilvánvalóbb kegyetlenség és mi az, amit még képes bevenni az emberek gyomra. Emlékezzünk csendben ezekre a néma áldozatokra és a teljesen értelmetlen halálukra. Mást, sajnos nem tehetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás