promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videón, ahogy késsel támad az ellenőrre egy nő a 4-6 villamoson, könnyedén tragédia is történhetett volna
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos sokat hallani az ellenőröket érő mentális és fizikai bántalmazásról is, akik csupán a munkájukat végzik. A most bemutatott felvételen is egy ilyen esetet láthatunk.

A videón láthatóan fényes nappal, tehát nem éjszaka történt az eset (bár természetesen ez sem lenne mentség erre a viselkedésre). A konfliktus kezdetét nem látjuk, de nagyon valószínű, hogy a férfi jegyet, vagy bérletet szeretett volna kérni a "hölgytől", majd miután kiderült, hogy a járművet jogosulatlanul használja, akkor feltehetően egy azonosításra alkalmas okmányt.

Itt pattanhatott el a félőrült utas agya, aki artikulálatlanul üvöltözve, késsel hadonászva próbálta bántalmazni és magától távol tartani az ellenőrt. A beszéde, vagyis inkább kiabálása teljesen érthetetlen, azonban egy igen közismert jelzést használ, mely nőktől meglehetősen (erre megfelelő szerv hiányában) eléggé szokatlan.

A többi utassal is kötekedik, mindenkinek beszólogat majd fel le sétál a villamoson, szintén erősen bódult, nem beszámítható állapotban.

Fizikai inzultus szerencsére nem történt, bár egy utolsó kísérletet még tesz erre, amikor az ellenőr leszállítja és ő magához hívja, hogy átadja az igazolványát. Feltehetőleg, ha az ellenőr nincs észnél, itt ismét kést rántott volna. A zaklató végül elhagyja a járművet és hasonlóan kontrollálatlan állapotban halad tovább az utcán, reméljük, hogy másnak sem esett bántódása miatta.

Talán a legszomorúbb az egészben az a kommentelők reakciója volt: rengetegen írták, hogy semmi kirívó nincs az esetben, nap mint nap látnak ilyet:

átlagos ember a 4-6-on

ez még a nyugisabb utasok közé tartozik

csak egy átlagos budapesti nap

Illetve volt, aki felismerte az ellenőrt és gratulált neki a higgadtságához.

Itt tudjátok megnézni a videót teljes hosszában, de készüljetek fel:

Ti mit gondoltok a videón látottatokról? Mit csináltatok volna? Történt veletek hasonló, esetleg videótok is van róla? Ha igen, akkor írjátok meg nekünk az info@promotions.hu email címre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás