promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schumacher Vanda észveszejtően dögös fürdőzés közben, ellenállhatatlan az RTL sztárja
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda mindenkit egy életre elvarázsolt a hihetetlen szépségével.

Van, aki az Éjjel-nappal Budapestből vagy a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből ismeri Schumacher Vandát, és olyanok is bőven akadnak, akik a Való Világ műsorvezetőjeként pillantották meg őt először a televízió képernyőjén. Bármelyik is legyen, az szinte biztos, hogy mindenkinek egyetlen pillanat alatt megakad a szeme a csodaszép hírességen, aki az utóbbi években egyenesen megbabonázta a közönséget.

Schumacher Vanda mindössze 24 éves, de már annyi mindent elért az eddigi pályafutása alatt, hogy le a kalappal előtte. Arról nem is beszélve, hogy közben nem felejtett el élni, hiszen folyamatosan járja a világot, és egész elképesztő helyzetekbe keveredik. Hamarosan viszont visszatér a televízióba, ugyanis ő is szerepelni fog az RTL Celebrandi című társkereső műsorában, ahol civil párt keres majd magának.

Aki követi Schumacher Vandát, az tudja, hogy a csinos híresség rendszeresen rak ki magáról egészen csábító fotókat, amiken akár fürdőruhában, bikiniben is láthatjuk őt.

Nos, Schumacher Vanda most is így tett, ráadásul nemrég extra forró felvételekkel örvendeztette meg a hűséges rajongóit/hódolóit, akik hamarosan akár meg is hódíthatják őt a Celebrandiban. Minden bizonnyal nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a műsorvezető/színésznő valószínűleg nem véletlenül szingli jelenleg, de talán majd ez a műsor segít neki megtalálni a szerelmet.

Sokak szerint egészen hihetetlen, hogy Schumacher Vandának még nincs párja, és ő is szerepelni fog ebben a társkereső műsorban. Az alábbi fotók láttán tényleg döbbenetes ez, hiszen a híresség egyszerűen ellenállhatatlan, és erről árulkodik a rengeteg dicsérő komment is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás